Τρίτη 18 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων

- Η ΝΕ Ηλείας και η ΚΟ Αμαλιάδας διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές, την Πέμπτη, 20 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο «Λαζαράκειο». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Αχαΐας και η ΚΟ Εκπαιδευτικών διοργανώνουν ημερίδα αφιερωμένη στο μεγάλο κομμουνιστή διανοητή Δημήτρη Γληνό, το Σάββατο, 22 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις των: Β. Λάζαρη, ιστορικού και φιλολόγου, για τον Δ. Γληνό και τον πλατωνικό λόγο, του Γ. Ηρακλέους, εκπαιδευτικού, για την επικαιρότητα του Δ. Γληνού στην εκπαιδευτική σκέψη και στο έργο του, του Δ. Σαρρή, μέλους του ΝΓ Αχαΐας του ΚΚΕ, για τον πολιτικό και κομμουνιστή Δ. Γληνό και του Κ. Πελετίδη, μέλους της ΝΕ Αχαΐας, για τον Δ. Γληνό και την Εθνική Αντίσταση.

- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στους τομείς υγείας και πρόνοιας - Οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Υγείας της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 20 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Ανδρέα Παπανδρέου» του Δήμου Ηρακλείου. Θα μιλήσει ο Αποστόλης Γενετζάκης, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, ενώ στη συζήτηση θα παρέμβει ο Στέλιος Ορφανός, επικεφαλής της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου».

- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση - Οι θέσεις του ΚΚΕ», θα πραγματοποιήσει η Κομματική Οργάνωση Αρχανών του ΚΚΕ, την Παρασκευή 21 Οκτώβρη. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, Γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ