Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ντέρμπι δικεφάλων

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» που θα γίνει σήμερα στην Πυλαία συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα της Α1, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα παιχνίδια. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετρούν τις δυνάμεις τους μετά τον αποκλεισμό τους από τον τελικό Κυπέλλου θέλοντας βέβαια ο καθένας από την πλευρά του το νικηφόρο ξεκίνημα. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι βέβαια ο Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΚ Αμίτ Ταμίρ που αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν υπολογίζει για τον αγώνα τον Χένιακ, όμως ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει ο νεοφερμένος Βουκσάνοβιτς. Από την άλλη, ο Λευτέρης Κακιούσης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Τσιάρα.

Κατά τα άλλα, στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κεκλεισμένων των θυρών θα υποδεχτεί τον Πανελλήνιο. Οι άδειες εξέδρες μπορεί να μην προβληματίζουν τους «ερυθρόλευκους», όχι όμως και η αγωνία για την αγωνιστική κατάσταση την οποία θα εμφανίσουν. Το φιλικό τεστ με τον Πανιώνιο μεσοβδόμαδα στέφθηκε με αποτυχία αφού ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν είδε να έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πανελλήνιος που παρουσιάζεται ενισχυμένος από τη μεταγραφική περίοδο. Εύκολο ξεκίνημα έχει ο Παναθηναϊκός που θα φιλοξενήσει το ΓΣ Λάρισας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι στη Ρόδο όπου ο νεοφώτιστος Κολοσσός κοντράρεται με το Μαρούσι. Ο Πανιώνιος είναι το φαβορί απέναντι στον Ηρακλή όπως και ο Αρης που αγωνίζεται με το Μακεδονικό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ:(17:00 «Βενετόκλειο») ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΜΑΡΟΥΣΙ, (17:00 Νέας Σμύρνης) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ, (18:00 ΟΑΚΑ) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, (19:00 ΕΤ-1 ΣΕΦ) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, (19:00 Πυλαίας ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17:00 Νεάπολης) ΟΛΥΜΠΙΑ Λ. - ΑΠΟΛΛΩΝ Π, (18:00 ΕΤ1 Αλεξάνδρειο) ΑΡΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ