Τρίτη 25 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΚΡΗΤΗ
Οι νέοι εργαζόμενοι στη μάχη

Με πείσμα δίνουν τη μάχη για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και στην Κρήτη. Με εξορμήσεις και περιοδείες καθημερινά σε χώρους δουλιάς, γειτονιές και χωριά, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καλούν το λαό και τη νεολαία της Κρήτης να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο, στέλνοντας μήνυμα ανυπακοής και απειθαρχίας στην αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν.

Με το υλικό του ΠΑΜΕ στο χέρι έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες εξορμήσεις τόσο στον κλάδο του εμπορίου, που το προηγούμενο διάστημα αναπτύχθηκαν δυναμικοί αγώνες, με αιχμή το ωράριο των πολυεθνικών, όσο και στο χώρο του επισιτισμού, στα ξενοδοχεία, στους οικοδόμους, στο χώρο της Υγείας και τις ΔΕΚΟ.

Το κλίμα στους χώρους δουλιάς είναι ιδιαίτερα θετικό, ενώ αρκετές είναι και οι συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί, με εργαζόμενους που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν δίπλα στο ΠΑΜΕ, συσπειρώθηκαν στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που αναπτύχθηκαν στο νησί.

Στη μάχη έχουν ριχτεί και οι νέοι εργαζόμενοι, με καθημερινές εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους που απασχολούν ή βρίσκονται κύρια νεαρές ηλικίες, όπως τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, καθώς και στις σχολές του ΟΑΕΔ, στα ΙΕΚ, στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Ηράκλειο, τα νυχτερινά, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ