Τρίτη 25 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Συγκέντρωση σήμερα στην Πρέβεζα

Στην τροχιά του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου, σήμερα η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα διοργανώνει συλλαλητήριο καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής στις 7 μ.μ. στο Θεοφάνειο. Οι ταξικές δυνάμεις έχουν «οργώσει» τους χώρους εργασίας - νοσοκομείο, οικοδομικές κατασκευές, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες - και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και στους δύο αυτούς αγωνιστικούς σταθμούς του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Στα Γιάννενα απόφαση συμμετοχής στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο έχουν λάβει - ανάμεσα σε άλλους - και οι Γενικές Συνελεύσεις των σχολών Φυσικού, Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και η Επιτροπή Αγώνα Οικονομικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ εξορμούν ήδη σε χώρους εργασίας. Χτες το πρωί, πραγματοποίησαν εξόρμηση στα εργοστάσια ζωοτροφών, ενώ για σήμερα προγραμματίζονται περιοδείες σε ΠΙΝΔΟ, ΣΒΕΚΗ και στον ΝΙΤΣΙΑΚΟ.

Στην Κέρκυρα πληθαίνουν οι αποφάσεις σωματείων για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο, ενώ στη Θεσπρωτία πραγματοποιούνται εξορμήσεις στις οικοδομές και προγραμματίζονται περιοδείες στην αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Το Εργατικό Κέντρο θα συμμετέχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο. Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και τα σωματεία οικοδόμων, ιματισμού, ιδιωτικών υπαλλήλων και συνταξιούχων. Ανάλογη δουλιά ξεδιπλώνεται και στη Λευκάδα, όπου το Εργατικό Κέντρο της πόλης έχει επίσης λάβει απόφαση συμμετοχής στο Συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ