Πέμπτη 8 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Εκθεση φωτογραφίας ντοκουμέντων από το «βρώμικο πόλεμο»

Εκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων από τον πρόσφατο πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, θα «φιλοξενηθεί» για μία βδομάδα από τις 10-16 του Ιουνίου στο Αλσος Περιστερίου. Την έκθεση φωτογραφίας, διοργανώνουν από κοινού η επιτροπή ειρήνης Περιστερίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου. Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 18.00 - 22.00.

Οπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους: «Η λαϊκή αντίσταση, ο φιλειρηνικός αντιιμπεριαλιστικός αγώνας, ο συντονισμός των κοινωνικών και φιλειρηνικών οργανώσεων σ' ένα ενιαίο μέτωπο, είναι ο υποχρεωτικός και μοναδικός δρόμος που μπορεί σήμερα να περιορίσει την ανεξέλεγκτη δράση εκείνων που ονειρεύονται την παγκόσμια κυριαρχία, να ανατρέψει αύριο την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα».

Η ανασυγκρότηση του Παγκόσμιου Κινήματος Ειρήνης, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, οι μεγάλες κινητοποιήσεις που απλώθηκαν σ' όλο τον κόσμο, οι μεγάλοι κοινωνικοί αγώνες που ξεσπούν, δίνουν το αισιόδοξο μήνυμα πως η αντεπίθεση των λαών ωριμάζει.

Απ' αυτή τη φιλειρηνική εκδήλωση, καταλήγουν οι διοργανωτές στο κείμενό τους, στέλνουμε μήνυμα αντίστασης στο λαό και τη νεολαία. Μήνυμα αγώνα, κατά της απανθρωπιάς και της βαρβαρότητας της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ