Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Ξεκινούν το Σάββατο οι εργασίες

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Ξεκινάει το Σάββατο 29 Οκτώβρη και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 του μήνα, η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ με θέμα: «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της Νεολαίας. Η στήριξη της ΚΝΕ», που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον Περισσό.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνει: «Η πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης αποτελεί υλοποίηση σχετικής απόφασης του 17ου Συνεδρίου. Προηγήθηκε συζήτηση σε όλες τις Κομματικές Οργανώσεις, όπως και στις Οργανώσεις της ΚΝΕ. Ακόμα, έγινε δημόσιος διάλογος από τις στήλες του "Ριζοσπάστη" πάνω στις θέσεις της ΚΕ, που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Ιούλη του 2005.

Με την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη το ΚΚΕ φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη δράση του. Να έρθουν τα προβλήματα της νεολαίας και του νεολαιίστικου κινήματος στο επίκεντρο όλων των πτυχών της κομματικής ζωής και δράσης. Να γίνει πιο μαζική η ένταξη νέων στις γραμμές του Κόμματος.

Επιδίωξη είναι: Να ανυψωθούν ευρύτερες μάζες της νεολαίας ως τη συνειδητή πολιτική δράση κατά της πολιτικής του ιμπεριαλισμού, κατά των μονοπωλίων, γενικότερα του κεφαλαίου, για τη δική τους ζωή, αλλά και για τη ζωή του λαού. Γιατί το μέλλον της νεολαίας δεν μπορεί να είναι η καπιταλιστική βαρβαρότητα, αλλά ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ