Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διπλό... μέτωπο

Σε Πάτρα και Κυψέλη τα σημαντικότερα ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα - Ολυμπιακό και Πανελλήνιο - ΠΑΟΚ

Μόνο νίκη βλέπουν Πανελλήνιος και Ολυμπιακός

Eurokinissi

Μόνο νίκη βλέπουν Πανελλήνιος και Ολυμπιακός
Σε δυο... μέτωπα εστιάζεται το ενδιαφέρον της 2ης αγωνιστικής, το κυρίως πιάτο της οποίας θα διεξαχθεί αύριο, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας, που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και η κόντρα στην Κυψέλη μεταξύ Πανελληνίου - ΠΑΟΚ αποτελούν τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής.

Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός, που ακόμα ψάχνει τον καλό του εαυτό, καλείται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα που δείχνει ενισχυμένος φέτος, αλλά ωστόσο προσπαθεί να συνέλθει από την απρόσμενη απομάκρυνση του προπονητή Ντάρκο Ρούσο. Οι Αχαιοί δεν τα κατάφεραν την πρώτη αγωνιστική, κόντρα στην Ολυμπία, γι' αυτό το λόγο αύριο αυξάνονται τα κίνητρα για τη νίκη, αφού θέλουν να κάνουν τη ρελάνς. Στην αντίπερα όχθη ο Γιόνας Καζλάουσκας ανάλωσε την εβδομάδα που πέρασε σε εντατικά μαθήματα, που αφορούσαν το τρέξιμο στην επίθεση από τους παίκτες του. Αυτό που περιμένει να δει σήμερα είναι κατά πόσο θα φανούν καλοί μαθητές οι «ερυθρόλευκοι».

Κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη ο Πανελλήνιος. Τώρα στην Κυψέλη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλει να τελειώσει αυτό που δεν μπόρεσε στο ΣΕΦ. Τα όσα συνέβησαν εκεί και τα παράπονα από τη διαιτησία απασχόλησαν όλες αυτές τις ημέρες τούς πάντες στην ομάδα. Αυτό είναι που φοβάται και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Πετρόπουλος, που δε θέλει να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης. Στην άλλη πλευρά, στον ΠΑΟΚ, δε θέλουν να τριτώσει το κακό. Ηττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, άλλη μια μεσοβδόμαδα από τη Φενερμπαχτσέ για το EYROCAP, κάπου θα πρέπει να σταματήσει αυτό, όπως τονίζουν στο «Δικέφαλο». Το ροζ φύλο αγώνα θα αποτελέσει το καλύτερο βάλσαμο για τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τους παίκτες του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηρακλής - Κολοσσός Ρόδου («Ιβανώφειο», 17.00), Μακεδονικός - Πανιώνιος (Κοζάνη, 17.00), ΓΣ Λάρισας - Αρης (Νεάπολη, 17.00), Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός («Τόφαλος», 19.00, ΕΤ-1), Μαρούσι - Ολύμπια Λάρισας (Αγ. Θωμάς, 19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΡΟΡΤ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ (Κυψέλη, 18.00, ΕΤ-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ