Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ούτε μέρα χαμένη

Εντείνεται μέρα με τη μέρα η μάχη για την επιτυχία του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, στις 12 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως.

Στη Φωκίδα και στην Εύβοια, οι ταξικές δυνάμεις έχουν «οργώσει» στην κυριολεξία, τους εργασιακούς χώρους σε Αμφισσα, Ιτέα και άλλες πόλεις, ενώ παρόμοια δουλιά έχει γίνει στα βιομηχανικά κέντρα Χαλκίδας, Αλιβερίου, σε Κύμη, Κάρυστο και Ιστιαία στην Εύβοια. Η ταξική διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, έχει μπει μπροστά στη μάχη. Τα Σωματεία Οικοδόμων, Χειριστών, Μηχανοτεχνιτών και τα δύο εργοταξιακά στην «ΑΜΕ Δελφοί - Δίστομο και Βιομηχανικών Ορυκτών», έχουν ήδη πάρει αποφάσεις συμμετοχής, ενώ στην ίδια κατεύθυνση, η τοπική Γραμματεία Φωκίδας του ΠΑΜΕ, πραγματοποίησε σύσκεψη προγραμματισμού και δράσης. Απόφαση συμμετοχής στο Συλλαλητήριο έχει πάρει και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φωκίδας.

Στα πλαίσια των πολύμορφων εκδηλώσεων για την προπαγάνδιση του Συλλαλητηρίου, το Συντονιστικό Εργατικών Συλλόγων και Φορέων Καλλιθέας διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοέμβρη ανοιχτή συζήτηση, στις 6.30 μ.μ., σε αίθουσα του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση.

Τις επόμενες μέρες, οι περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ συνεχίζονται στους παρακάτω - μεταξύ άλλων - χώρους δουλιάς στην Αθήνα:

Τη Δευτέρα 31/10 στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ (Χ. Τρικούπη), στην επιχείρηση «Ασπροφός», στους συνταξιούχους της Ελευσίνας, στην «Εθνοκάρτα» και στον ΕΟΤ. Την Τρίτη 1/11 στη ΓΓ Εμπορίου, σε υπηρεσίες της ΑτΕ και της Εθνικής και στο Ταμείο Λαϊκών Αγορών. Την Τετάρτη 2/11 στην ιδιωτική κλινική «Αθήναιον», στην Τράπεζα Πειραιώς και στους εργαζόμενους του μετρό. Την Πέμπτη 3/11 στη Γενική Τράπεζα και στους εργαζόμενους του μετρό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ