Πέμπτη 8 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ξεπούλημα...

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα περάσουμε φέτος, με τον Παπαντωνίου σε ...φούριες! Εξήγγειλε πρόγραμμα ξεπουλήματος ο άνθρωπος και πρέπει να το τηρήσει απαρέγκλιτα, όπως και κάθε τι που έχει σχέση με την ΟΝΕ, βέβαια.

Κατ' αρχήν, λοιπόν, η ΕΑΒ και η ΕΛΒΟ πάνε για μετοχοποίηση, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ύστερα η ΚΟΣΜΟΤΕ, μετά ο ΟΠΑΠ, στη συνέχεια το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, η Αγροτική Τράπεζα και έπεται η ΔΕΗ!

Εν ολίγοις, φανταστείτε κάτι σε ...χορό του Ζαλλόγου για όλες τις επιχειρήσεις του δημοσίου, που απλά ο Γιάννος κανόνισε ...ποιος τον σέρνει. Μια φορά, όλες στον γκρεμό θα καταλήξουνε.

Φανταστείτε, φυσικά, και το ανάλογο σκηνικό, με τη Νέα Δημοκρατία να συμφωνεί σε κάθε μετοχοποίηση και, ταυτόχρονα, να εξαγγέλλει κάθε φορά και μια υποψία σκανδάλου, έτσι για να γίνεται κουβέντα, ενώ μονίμως θα γκρινιάζει ότι πολύ αργά προχωρά η υπόθεση...

ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΒΕΒΑΙΑ, βάλανε και την «Ολυμπιακή Αεροπορία», της οποίας πάνε για πώληση το 51% και πάνω. Σας βεβαιώνουμε ότι στόχος τους δεν είναι να φύγουν οι τύψεις του Πάγκαλου -σύμφωνα με τις δηλώσεις του - που την άφησε να επιβιώσει όταν ήταν υπουργός Μεταφορών.

Αυτό που θέλουν είναι, βέβαια, να ...το διαλύσουν το μαγαζί, γιατί λίγα, φαίνεται, κερδίζουν οι ξένες αεροπορικές εταιρίες στην Ελλάδα και θέλουν να πάρουν κάτι παραπάνω για τις ...υπηρεσίες που μας προσφέρουν.

ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ των τιμών των καυσίμων, πανηγυρίζει περιχαρής η κυβέρνηση και ιδίως, βέβαια, το οικονομικό της επιτελείο. Σε τι συνίσταται αυτή η ...σταθεροποίηση; Στο ότι η βενζίνη ανεβαίνει μόνο ...2 δραχμές!

Ε, με το δίκιο τους σκέφτονται έτσι οι άνθρωποι. Σταθεροποιείται η αύξηση, σου λέει. Δε θα έχουμε πότε 7 δραχμές επάνω και πότε 12! Ξέρουμε πια πού βαδίζουμε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ