Πέμπτη 8 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΙΚΤΥΟ 21»
Απειλεί με αγωγές εναντίον ΜΜΕ

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να αναστρέψουν το αρνητικό σε βάρος τους κλίμα που ενισχύθηκε από τη σωρεία αγωγών σε βάρος δημοσιογράφων και Μέσων Ενημέρωσης, οι επικεφαλής του «Δικτύου 21» παραχώρησαν χτες συνέντευξη Τύπου, τιτλοφορώντας την «Αποκατάσταση της αλήθειας». Τη συνέντευξη έδωσαν οι Τσίρκας, Κρανιδιώτης, Καραχάλιος και Λαζαρίδης. Παρών ήταν και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέλιος Παπαθεμελής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις αγωγές, παρουσιάζοντάς τες ως το πλέον πρόσφορο και δημοκρατικό μέσο για την υπεράσπιση της τιμής τους και της «τιμής» του «Δικτύου», μιας και - όπως ισχυρίστηκαν - βάλλονται από παντού με ύβρεις και συκοφαντίες. Ο τρόπος δε, με τον οποίο παρουσίασαν την επίθεση που δέχονται, έμοιαζε σαν να εξυφαίνεται εναντίον τους συνωμοσία με στόχο να παραμείνουν στην αφάνεια «οι ιδέες τους και η δύναμη που αυτές φέρουν».

Εκείνο ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί είναι η δήλωσή τους πως θα συνεχίσουν την ίδια πρακτική, δηλαδή την κατάθεση αγωγών εναντίον όσων δημοσιογράφων ή ΜΜΕ θεωρούν πως τους συκοφαντούν, μιας και όπως ανέφεραν, δε θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο βάλλεται η ελευθεροτυπία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ