Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Να λύσουμε τη θηλιά που μας πνίγει

Καθημερινά οι κυβερνώντες (νυν και πρώην) μας κλέβουν τις κατακτήσεις των πατεράδων μας, τη μια μετά την άλλη. Οι πολιτικές που ακολουθούνται στη χώρα επιφυλάσσουν για εμάς τους νέους ανθρώπους ένα σκοτεινό μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα, απογοήτευση, μιζέρια και κακομοιριά!

Πόσα ακόμα θα ανεχτούμε;

Το κεφάλαιο, μας στρώνει το χειρότερο δρόμο: των ναρκωτικών, της ανεργίας. Καθημερινά μεθοδεύει την εξαγορά της συνείδησής μας και μας θέλει μοιρολάτρες! Η τρομοκρατία στους χώρους δουλιάς έχει γίνει πλέον επίσημη τακτική για την καθήλωση του μυαλού των νέων εργαζομένων. Ταυτόχρονα, η εργασία έχει γίνει απασχόληση, η διευθέτηση του χρόνου εργασίας παίρνει τη θέση του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, το ωρομίσθιο και η υποαπασχόληση δίνουν και παίρνουν!

Η κοινωνική πολιτική είναι ανύπαρκτη. Η δωρεάν παιδεία υπάρχει πια μόνο στα όνειρά μας. Τα πτυχία μπαίνουν στα κάδρα και κρεμιούνται στους τοίχους...

Ολα αυτά τα σχεδιάζει και διατάσσει την υλοποίησή τους η Ευρωπαϊκή Ενωση του κεφαλαίου και στα αυτιά μας αντηχεί καθημερινά η σειρήνα του Ευρωμονόδρομου. Και όμως αυτή η Ευρώπη δεν είναι μονόδρομος! Μας αξίζει ζωή ανθρώπινη και δεν μπορούμε να αφήσουμε το μέλλον μας στα χέρια του κεφαλαίου! Να λύσουμε τη θηλιά που μας πνίγει! Να σπάσουμε τα δεσμά που προέρχονται από την ΕΕ και τους ιμπεριαλιστές.

Η μόνη μας διέξοδος είναι η ρήξη και η σύγκρουση μαζί τους! Μόνο με τη στράτευσή μας στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα μπορούμε να δώσουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας στο κεφάλαιο και στους πολιτικούς του εκπροσώπους στη χώρα μας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ).

Μέσα από τα σωματεία μας και με τη σταθερή συμπόρευσή μας με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούμε τη νεολαία να παλέψουμε ενάντια σε όλα όσα βασανίζουν τη γενιά μας. Να παλέψουμε τα αιτήματα του ΠΑΜΕ!

Εμπρός λοιπόν, να συμμετέχουμε στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!


Ελευθερία ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ
Μέλος της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕκαι μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ