Τρίτη 8 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΜΕ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ
Το Σάββατο με το ΠΑΜΕ

Σε συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ καλεί η Ενωση Προσωπικού Οργανισμού Δημοσιογραφικού Χάρτου, μετά από ομόφωνη απόφαση που πήρε η διοίκηση, σε έκτακτη συνεδρίασή της.

Στην απόφαση υπογραμμίζεται: «Επικροτούμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από το ΠΑΜΕ σε μια εποχή που τα πάντα έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης χωρίς κανένας να κάνει το παραμικρό - με εξαίρεση το ΠΑΜΕ - για την προάσπιση των εργατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Με λύπη μας βλέπουμε ότι η αντιπολίτευση και τα συνδικαλιστικά όργανα, που την εκφράζουν, βρίσκονται σε χειμερία νάρκη. Γι' αυτό πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω και δίπλα από το ΠΑΜΕ. Να βροντοφωνάξουμε ως εδώ, δεν πάει άλλο στο ξεπούλημα των κεκτημένων μας που τα έχουμε κερδίσει με πολύ αίμα και αγώνες της εργατικής τάξης.

Μπορεί να υπάρχουν διαφορές πολιτικής που μας χωρίζουν, αλλά εμείς βλέπουμε αυτά που μας ενώνουν και είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μαζικά να συμμετάσχουμε σε αυτή την κινητοποίηση, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Οι εργάτες του Αθλητισμού

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει και ο Σύλλογος Γυμναστών -Προπονητών Ν. Αττικής, για «να διεκδικήσουμε όλοι μας, οι εργάτες του Αθλητισμού:

  • Αμεση και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους άθλησης, αθλητικά σωματεία, γυμναστήρια και δήμους.
  • Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας. Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους. 7ωρο-5ήμερο-35ωρο. Υπογραφή ΣΣΕ στον Αθλητισμό.
  • Ανάπτυξη του μαζικού-λαϊκού και σχολικού αθλητισμού, με αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, με μαζικές προσλήψεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής και κατάργηση του θεσμού ωρομίσθιων κι αναπληρωτών.
  • Πλήρη χρηματοδότηση όλων των εγκαταστάσεων, αθλητικών προγραμμάτων κι ερασιτεχνικών σωματείων από τον κρατικό προϋπολογισμό κι απόδοση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο λαό μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δήμων κι ερασιτεχνικών σωματείων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ