Σάββατο 10 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Φωνή διαμαρτυρίας υψώνουν οι κομμουνιστές

Φωνή διαμαρτυρίας στο συστηματικό αποκλεισμό της αντίθετης άποψης από τα ΜΜΕ, υψώνουν οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες της Θεσσαλίας. Σε όλους τους νομούς της περιοχής, πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις ενημέρωσης σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά.

Χτες το βράδυ, η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργάνωσε πικετοφορία στους δρόμους της πόλης. Τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες, συζητώντας μαζί τους για την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΕ και φώναζαν συνθήματα καταδίκης της φίμωσης της άλλης φωνής.

Πικετοφορία διοργάνωσε χτες το βράδυ και η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Και στα Τρίκαλα, πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις ενημέρωσης σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά. Σε δήλωσή του στο «Ρ», ο Φάνης Πρεμέτης , γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, επισημαίνει: «Οι κομμουνιστές του νομού στέλνουν μήνυμα αντίστασης σε όλους όσοι μετατρέπουν την ενημέρωση σε εμπόρευμα και όπλο για την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Περιοδεύοντας σε εργασιακούς χώρους, συνοικίες και χωριά, συζητούν με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα των Τρικάλων για τις θέσεις του ΚΚΕ, που εξαφανίζονται ή αλλοιώνονται από τα ΜΜΕ. Γιατί στόχος της συστηματικής αποσιώπησης της αντίθετης άποψης από τα ΜΜΕ είναι οι λαϊκές συνειδήσεις. Θέλουν συνειδήσεις υποταγμένες, συμβιβασμένες για να περάσουν τα άνομα συμφέροντα της άρχουσας τάξης, στα πλαίσια της μετα-ΟΝΕ εποχής. Γι' αυτό καλούμε το λαό των Τρικάλων ν' αντιδράσει και ν' αγωνιστεί για την προάσπιση του δικαιώματος στην πληροφόρηση και την ενημέρωση».

Πανεξόρμηση στο κέντρο και στην παραλία του Βόλου, διοργάνωσε χτες το βράδυ η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Επίσης, η Εργατική Αχτίδα του Κόμματος έχει προγραμματίσει μια σειρά εξορμήσεων και περιοδειών σε εργασιακούς χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ