Σάββατο 10 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ΝΔ δεν ξεχνά τον τρομονόμο της

Με πρώτο τον Μητσοτάκη, το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της ΝΔ βγαίνουν να ζητήσουν, αν όχι να απαιτήσουν, ένα «νέο θεσμικό πλαίσιο για την τρομοκρατία»... Προφανώς, στα πλαίσια του γνωστού τρομονόμου του 1990, αν όχι την ίδια την επαναφορά του! Για όσους δε θυμούνται, πρόκειται για το νόμο 1916/90, με τον οποίο δεν κατάφερε βεβαίως η τότε κυβέρνηση να συλλάβει τους τρομοκράτες, αλλά... κατόρθωσε να συλλάβει τους εκδότες εφημερίδων γιατί δημοσίευσαν το κείμενο της τρομοκρατικής οργάνωσης!

Είναι δε αξιομνημόνευτο το γεγονός ότι από τις τοποθετήσεις που ακούσαμε μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι ένα θέμα που συμφωνούν όλοι ή οι περισσότεροι στη ΝΔ, πράγμα σπάνιο τελευταία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από βαρόνους και... μεσαίους, έως τους δηλώνοντες ακραιφνείς... αντι-νεοταξίτες, τύπου Καμμένου.

Και αυτά, ενώ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φέρεται όχι μόνο έτοιμη να υπογράψει το διαβόητο «αντιτρομοκρατικό πρωτόκολλο» με τις ΗΠΑ, αλλά και να... ενδίδει σε αλλαγή και της εσωτερικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τις υποδείξεις, αλλά και τους στόχους των - κοινών και για τα δυο κόμματα - υπερατλαντικών αφεντικών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ