Σάββατο 10 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση

Την Τρίτη, 13 του Ιούνη, στις 7.00 το απόγευμα, στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Τρίτη 13 Ιούνη, 7 το απόγευμα, στην πύλη 11 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Εκεί θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά της αντίστασης στους ευρωατλαντικούς τρομοκράτες που σκορπούν το θάνατο στη Βαλκανική για να υλοποιήσουν τα βρώμικα σχέδια της Νέας ιμπεριαλιστικής τάξης τους.

ΕΞΩ οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, θα διαδηλώσει ο λαός που δεν ξεχνά τις ΝΑΤΟικές θηριωδίες πάνω στο γιουγκοσλάβικο λαό. Θεσσαλονίκη πόλη φιλίας και όχι ορμητήριο των ΝΑΤΟβαρβάρων θα απαιτήσει η ανυπόταχτη νεολαία, που από την ημέρα έναρξης των ανελέητων βομβαρδισμών βγήκε στους δρόμους και απαιτούσε να φύγουν οι φονιάδες από την περιοχή.

Ενα χρόνο μετά τη λήξη της απάνθρωπης επίθεσης εναντίον αμάχων, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη καλεί τους πολίτες, να σταθούν αντάξιοι των αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας και να υψώσουν ανάστημα αντίστασης στους φονιάδες των λαών και τους ντόπιους υποτελείς τους που διαρκώς προχωρούν σε νέες παραχωρήσεις προς τα αφεντικά τους. Να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση τιμής προς τα χιλιάδες θύματα της γειτονικής χώρας και να στείλουν μήνυμα συνέχισης του αγώνα για να πάψει η Θεσσαλονίκη να αποτελεί προγεφύρωμα των ιμπεριαλιστών για την επέλασή τους στα Βαλκάνια.

Εκεί, έξω από την πύλη 11 του λιμανιού, θα στήσουν το δικό τους βήμα καταγγελίας, για να ακουστεί δυνατά η φωνή διαμαρτυρίας των φορέων και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ