Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κατέβασαν άλλες τρεις κεραίες

Στην αποξήλωση τριών κεραιών κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Ατταλείας 98, που είχαν τοποθετηθεί απέναντι από τον 4ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου, προχώρησε χτες το πρωί η δημοτική αρχή του Δήμου Νίκαιας, εφαρμόζοντας την ομόφωνη απόφαση που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, με την οποία απαγορεύει την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός του πολεοδομικού ιστού.

Μέχρι σήμερα, ο Δήμος της Νίκαιας έχει απομακρύνει 17 κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Στην αποξήλωση συμμετείχαν ο δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αγγελινιάδης με τη μαζική συμμετοχή κατοίκων της περιοχής.

«Είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση να παρέμβει δυναμικά και να προστατέψει την υγεία του λαού και του περιβάλλοντος», τόνισε στη διάρκεια της επιχείρησης ο δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος, επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι της πόλης θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, μέχρι να ελευθερωθεί η πόλη από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, κάλεσε κάθε υπεύθυνο να συμμορφωθεί με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ