Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Επιστροφή στα... εγχώρια

ΟΦΗ και ΑΕΚ ανοίγουν σήμερα την αυλαία

Eurokinissi

ΟΦΗ και ΑΕΚ ανοίγουν σήμερα την αυλαία
Ουσιαστικά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ΠΑΕ ολοκληρώθηκαν (τυπικά ο ΠΑΟΚ έχει μια ακόμα) και άπασες πλέον επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους, στις εγχώριες διοργανώσεις. Αρχίζοντας από το Πρωτάθλημα.

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, «ανοίγει» σήμερα με την αναμέτρηση στο «Παγκρήτιο». Η ΑΕΚ, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, προσβλέπει στη νίκη που θα διευρύνει το σερί της και - ανάλογα με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού - μπορεί να τη φέρει στην πρώτη θέση. Στον ΟΦΗ αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της ΑΕΚ, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τους 3 πόντους. Ο Βλάχος δεν υπολογίζει τους Γκονζάλες, Ντεγιάνοφ, Μπελεβώνη, ενώ αμφίβολος είναι ο Πίτσος.

Η Ξάνθη υποδέχεται την Καλλιθέα, με τον Μαντζουράκη να ζητάει, από τους παίχτες του ιδιαίτερη προσοχή, ώστε ν' αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα στερηθεί τους Λουτσιάνο, Σίκοφ, αμφίβολος είναι ο Εμερσον. Οι φιλοξενούμενοι - που μετρούν τρεις συνεχείς ισοπαλίες - ανεβαίνουν χωρίς τους Μπελεγρίνη, Γκεοργκίεφ, αλλά με τους Τσίγκα, Σουλογάνη.

Αρκετές οι ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Το κλίμα (αγωνιστικό και ψυχολογικό) στον Παναθηναϊκό είναι πολύ άσχημο και δεν αποκλείεται να «βαρύνει» περισσότερο (όσοι φίλαθλοι πάνε, φέρονται αποφασισμένοι να αποδοκιμάσουν τους πάντες). Και περιθώρια για νέα «γκέλα» δεν υπάρχουν. Αμφίβολος ο Γκούμας, θα λείψουν σίγουρα οι Βόουτερ, Σέριτς. Από την άλλη στον Ηρακλή τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα οδήγησαν σε αποχή. Παίχτες και τεχνικό τιμ λοιπόν δεν προετοιμάστηκαν αρκούντως για το παιχνίδι, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν κάτι θετικό. Θ' απουσιάσουν Παπαποστόλου, Φορτούζι, Γεωργιάδης.

Η αυλαία «πέφτει» με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι, με τον «αέρα» της νίκης επί της Ρεάλ, θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Είναι πιθανότατο να κάνει (αναγκαστικά) την πρώτη του εμφάνιση ο Λέμενς. Οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν ότι θα παίξουν με σεβασμό, αλλά όχι φόβο. Δεν υπολογίζονται οι Κατσιαρός, Γαβριλόπουλος, αμφίβολος είναι ο Βέλα Τζούνιορ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: ΟΦΗ - ΑΕΚ (16.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ-1), Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ (17.45, ΑΛΦΑ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ξάνθη - Καλλιθέα, Καλαμαριά - Ακράτητος (14.45), Ιωνικός - Αιγάλεω (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Παναθηναϊκός - Ηρακλής (20.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ-1), Πανιώνιος - Ατρόμητος (20.00, ΑΛΦΑ). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ολυμπιακός - Λάρισα (21.00, ΑΛΦΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ