Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Δοκιμασία στην Πυλαία

H δοκιμασία του δεύτερου στη βαθμολογία Ολυμπιακού στην Πυλαία, όπου θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1. Υστερα από την ήττα στην Κροατία από την Τσιμπόνα (74-62) θέλει στο Πρωτάθλημα να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά πριν το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Παρ' όλα αυτά οι απουσίες των Βουξάνοβιτς και Ν' Ντιαγέ καθιστούν δύσκολο το έργο του. Πιο εύκολο, θεωρητικά, αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Ολύμπια Λάρισας, η οποία ωστόσο παραμένει αξιόμαχος αντίπαλος.

Το «βάλσαμο» μετά τη βαριά ήττα από την Μπενετόν, αλλά και την προηγούμενη από τον Ολυμπιακό, αναζητάει η ΑΕΚ κόντρα στο Απόλλωνα Πάτρας στο Γαλάτσι. Ο Λευτέρης Κακιούσης προβληματίζεται για την κατάσταση των Μπουρούση, Ταμίρ και Καλαμπόκη. Στην Πάτρα έχουν πονοκεφάλους με τις αποχές των παικτών και την οικονομική ασυνέπεια της ΚΑΕ.

Χωρίς βασικά στελέχη του στη διάθεσή του (Πέτροβιτς, Καμπερίδης) ο Αρης θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Μακεδονίας, όπου στην Κοζάνη ο Μακεδονικός - που θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία - θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή, ο οποίος ψάχνει το καλό του πρόσωπο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΣΗΜΕΡΑ: (17.00) Αρης - Κολοσσός Ρόδου, (17.00) Γυμναστικός Λάρισας - Μαρούσι, (17.00) Παναθηναϊκός - Ολύμπια Λάρισας, (19.00, ΕΤ-1) Πανιώνιος - Πανελλήνιος, (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών. ΚΥΡΙΑΚΗ: (18.00, ΕΤ-1) Μακεδονικός - Ηρακλής, (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ