Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Ατελείωτα τα προβλήματα...

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Σκοπελίτη

Αντιμέτωπος με τα οξυμένα προβλήματα του Δήμου Ασπροπύργου και των κατοίκων του, από τις εδώ και χρόνια πολιτικές των κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών που εφαρμόζονται στην περιοχή, βρέθηκε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην πόλη.

Τον βουλευτή συνόδευε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Ασπροπύργου Γ. Πανταζή και Α. Τσοκάνη, τον πρόεδρο συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκο Κουρή και τον Α. Χοροζάνη από την Αχτιδική Επιτροπή Θριασίου του ΚΚΕ.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τον καταυλισμό των Τσιγγάνων στο ύψος της Αττικής οδού, που μεταφέρθηκαν εκεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες χωρίς καμία υποδομή και παραμένουν από τότε μαζί με τεράστια προβλήματα επιβίωσης. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο στην περιοχή «Ρώσικα» με τους 500 μαθητές, στην πλειοψηφία τους παλιννοστούντες και Τσιγγάνους. Ο βουλευτής επισκέφτηκε αμέσως μετά το ρέμα του Αγίου Ιωάννη το οποίο πλημμυρίζει την περιοχή της «Χαλυβουργικής» καθώς δέχεται πλέον και τα νερά από τα στραγγίσματα της Αττικής Οδού. Ακόμα περιόδευσε στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Ασπροπύργου και μίλησε με ασφαλισμένους για τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν εκεί σε γιατρούς και νοσηλευτές. Τέλος, επισκέφτηκε την περιοχή που θα κατασκευαστεί ο βιολογικός καθαρισμός του Θριασίου στην παραλία Ασπροπύργου, έργο που καταγγέλλεται ότι θα γίνει χωρίς να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις στους ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ