Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Προβλήματα με την περιφερειακή οδό

Στα προβλήματα που δημιουργούνται στον Πυργετό Τρικάλων από την κατασκευή της περιφερειακής οδού, αναφέρονται οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή και απευθύνεται προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά, ζητώντας τον καλύτερο σχεδιασμό του έργου.

Οπως αναφέρουν οι δύο βουλευτές, αρκετά προβλήματα δημιουργούνται από την κατασκευή της περιφερειακής οδού στον Πυργετό Τρικάλων, που θα ενώνει την οδό Πύλης με την οδό Καλαμπάκας. Πρόκειται - επισημαίνουν - για ένα πρόχειρα σχεδιασμένο έργο και υπάρχουν αρκετές ενστάσεις των κατοίκων, γιατί ο περιφερειακός σε όλο το μήκος της συνοικίας του Πυργετού δεν έχει πρόσβαση από και προς τον Πυργετό και η μόνη διευκόλυνση των κατοίκων της συνοικίας για να περάσουν στην απέναντι πλευρά είναι μία μόνο ανισόπεδη διάβαση.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ερωτούν τον υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τον καλύτερο σχεδιασμό του έργου, τη δημιουργία πρόσβασης στον περιφερειακό από και προς τον Πυργετό και για να υπάρξει ασφαλής και ανεμπόδιστη μετακίνηση των κατοίκων της συνοικίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ