Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ακατάλληλα τρόφιμα

Μεγάλες ποσότητες ακατάλληλων τροφίμων εντόπισαν και κατέσχεσαν υπάλληλοι του Τμήματος Υγειονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και επιθεωρητές του ΕΦΕΤ Κ. Μακεδονίας σε επιχείρηση - αποθήκη τροφίμων χονδρικού εμπορίου, στην περιοχή Καλοχωρίου του Δήμου Εχέδωρου.

Πρόκειται για 5.500 κιλά ακατάλληλα για κατανάλωση και με παρελθούσα ημερομηνία λήξης τρόφιμα, όπως τυροκομικά, τοματοπολτός, μαργαρίνες, καρυκεύματα, ζυμαρικά κλπ., που διοχετεύονταν στην αγορά. Εναντίον των ιδιοκτητών της επιχείρησης υποβλήθηκε σχετική μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, χτες, ανακοινώθηκε ότι σε 64 ελέγχους που διενέργησαν κλιμάκια της Νομαρχίας Αθηνών σε αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κέντρα εστίασης και αναψυχής, καθώς και σε αποθήκες χονδρικού εμπορίου, ψυγεία και σοκολατοποιίες, εντοπίστηκαν 34 περιπτώσεις για παραβάσεις υγειονομικής φύσης, οι οποίες παραπέμπονται στον εισαγγελέα. Οι έλεγχοι έγιναν το χρονικό διάστημα από 3 Οκτώβρη έως και 9 Δεκέμβρη 2005.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ