Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τώρα! ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ της υπόθεσης των απαγωγών

Εκθετη η κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί εφαρμόζει τη δήθεν αντιτρομοκρατική συμφωνία που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ καλεί σε πάλη για την κατάργηση αυτών των συμφωνιών

Μεγάλες ευθύνες επωμίζεται η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία εφαρμόζοντας τις συμφωνίες που υπέγραψε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αφήνει ασύδοτους πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ή τμήματά τους, να αλωνίζουν την ελληνική επικράτεια, ακόμα και χωρίς προειδοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης, με πλαστά ή όχι διαβατήρια και ταυτότητες.

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τις απαγωγές Πακιστανών από μυστικές υπηρεσίες αναδεικνύουν την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα, για την αποτελεσματικότερη υπεράσπιση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, που πλήττονται από τα τρομοκρατικά μέτρα των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του απαιτεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των απαγωγών. Καλεί το λαό σε πάλη για την κατάργηση όλων αυτών των αντιδραστικών συμφωνιών.


ΣΕΛ.  10   -   12

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ