Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
* * *

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ ήταν στο ΔΣΕ στην περιοχή του Πάρνωνα. Για τον ηρωισμό του, ο ΔΣΕ τον προβίβασε σε ανθ/γό. Εδωσε πολλές μάχες και τραυματίστηκε στη μάχη του Λεωνιδίου. Η οικογένειά του έδωσε 6 θύματα στον αγώνα.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Μαρία Καστάνη προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ραφήνας.

* * *

Στη μνήμη αγωνιστριών γυναικών συγκρατούμενών μου στις φυλακές ΑΒΕΡΩΦ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση. Αναφέρω τα ονόματα τους: ΜΑΡΙΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΠΕΠΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙΤΗ ΖΕΒΓΟΥ, ΜΠΕΡΙΤΑ ΚΙΤΣΙΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΙΑ, ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΜΙΔΑ, ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΥΡΝΑ, ΘΕΑΝΩ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΥΡΟΜΑΛΗ, ΤΑΣΙΑ ΜΑΜΙΔΑ, ΕΛΛΗ ΣΒΩΡΟΥ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΠΛΑΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΠΗ, ΜΑΡΙΚΑ ΤΟΠΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΟΣΧΑ ΞΑΝΘΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΖΑΡΑ.

Βάσω Γεωργούλη - Στροφύλα

* * *

2 Φωτό

Ο Γιώτης Ξανθόπουλος στη μνήμη των γονιών του ΚΛΕΑΝΘΗ και ΣΟΦΙΑΣ και της αδελφής του ΠΑΡΕΣΣΑΣ προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ στην ΚΟΒ Δραπετσώνας.

- Στη μνήμη των ανιψιών του, ΤΑΣΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους της ΚΝΕ και της ανιψιάς του ΑΣΗΜΙΝΑΣ, προσφέρει 50 Ευρώ στην ΟΒ Δραπετσώνας της ΚΝΕ.

* * *

Για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση του Κόμματος και για τη μνήμη του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΤΣΟΥ που συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 20 ευρώ στην ΚΟ Αρτας.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Με συντροφικούς χαιρετισμούς Ελένη (Νίτσα) Μπαρμπαλέτσου.

* * *

Για τα δέκα χρόνια που πέρασαν από το θάνατο του ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο κουνιάδος του Σμαράιδος Σταύρος προσφέρει μέσω ΚΟΒ οικοδόμων Μπραχαμίου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη όλων των ηρώων αγωνιστών που θυσίασαν τη ζωή τους για το καλό του λαού μας στο πρώτο αντάρτικο, τον εμφύλιο, τα στρατοδικεία και το πολυτεχνείο προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ με την ευκαιρία της οικονομικής εξόρμησης το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Ηλιούπολης Αττικής.

Γιάννης Μυρωνίδης

* * *

Στη μνήμη των κομμουνιστών και όλων των αγωνιστών που θυσίασαν τη ζωή τους για το καλό του λαού μας στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στους Γερμανοϊταλούς και Βούλγαρους φασίστες, στον εμφύλιο πόλεμο, τους εκτελεσθέντες από τα εκτελεστικά αποσπάσματα που είχαν στήσει οι Αγγλοαμερικάνοι και οι συνεργάτες τους το 1945 -1959 και τους ήρωες του Πολυτεχνείου. Προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση 75 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Ηλιούπολης Αττικής.

Μανώλης Μαργαρίτης

* * *

Πέρασαν πέντε χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΥΚΑΛΑ. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χολαργού.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Μ. Καυκάλα

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ ο Σωτήρης και η Μάχη Τσάτσου προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χολαργού.

* * *

Φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΤΟΥ από το Νεστόριο Καστοριάς αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ και του ΚΚΕ, που πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στο Πλόβντιβ της ΛΔ της Βουλαρίας προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά τους

* * *

Η Καίτη Μπλίκα από τη Γαβαλού Μακρύνειας προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ για το παράρτημα ΠΣΑΕΑ Μακρύνειας και Θερμού.

* * *

φωτο

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και του προσωπικού του φίλου και ΕΠΟΝίτη ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ από τη Γαβαλού Μακρύνειας, ο αδελφός του Βασίλης Μπαλαφούτης προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

- Για την ίδιο σκοπό η κόρη του Σοφία και ο γαμπρός του Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ. Και οι δύο προσφορές γίνονται μέσω των ΚΟΒ Γαβαλούς Μακρύνειας.

* * *

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ αντιστασιακού και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω ως 2η δόση 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ Υμηττού.

Χριστίνα Μπουγάτσου

* * *

Φωτό

Πέρασε ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ. Αντί μνημοσύνου η οικογένεια του γιου της, Κώστα Τριανταφυλλίδη, προσφέρει 150 ευρώ.

* * *

φωτο

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΔΑΓΚΑ ο γιος του Αλέκος προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας.

* * *

Μέσω της ΚΟΒ Π. Φαλήρου προσφέρω 50 ευρώ στη μνήμη του συζύγου μου Μ. ΜΠΑΦΑ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματός μας, για να γίνει πιο δυνατό, και να ακούγεται η φωνή του παντού, μέσα και έξω απ' τη Βουλή. Οπως κάνει τόσα και τόσα χρόνια. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Η μνήμη σου μας είναι ιερή.

Η σύζυγος και τα παιδιά του: Γιώργος και Κώστας.

* * *

Στη μνήμη του ηγέτη του ΚΚΕ, ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ο Θανάσης Κουρνούπης προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Π. Φαλήρου 150 ευρώ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2019-12-21 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2015-01-08 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-29 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-12 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-01-11 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-01-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ