Πέμπτη 15 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Ηγγικεν η ώρα»;

Επιστροφή Γεωργάτου υπονόησε ο Κόκκαλης

Πλησίασε η ώρα της επιστροφής Γεωργάτου στον Ολυμπιακό; Αν κρίνουμε, εκτός από τις πληροφορίες και τις δηλώσεις του παίχτη, με βάση την τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σ. Κόκκαλη, τότε ναι. Απαντώντας σ' ερωτήσεις δημοσιογράφων επισήμανε χτες πως «ο Γεωργάτος ανήκει στην Ιντερ, με την οποία έχουμε καλές σχέσεις. Είναι γνωστή η αγάπη του παίκτη για τον Ολυμπιακό και θα δούμε τι θα γίνει»... Πότε; «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις»...

Την ίδια περίοδο, σύμφωνα με τον Σ. Κόκκαλη, θα 'χει λήξει η υπόθεση Κωνσταντίνου, ενώ για το Ζέτεμπεργκ αρκέστηκε να πει ότι «βρισκόμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις». Πρόσθεσε ότι «οι μετεγγραφές μας βρίσκονται σε εξέλιξη και πιστεύω ότι μετά τον Ζε Ελίας θα φέρουμε και άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ο κύκλος των μετεγγραφών θα τελειώσει μέσα στον Ιούνιο». Ισχυρίστηκε δε πως «δε θα αφήσουμε ποτέ τον Ελευθερόπουλο να φύγει. Και δεν είναι μόνο ότι το θέλουμε εμείς, αλλά ούτε αυτός θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό».

Στους «ερυθρόλευκους» ανήκει από χτες ο τερματοφύλακας Αγγελος Γεωργίου. Στο μεταξύ ο Ζε Ελίας έρχεται σήμερα στις 17.30. Αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από το γιατρό της ομάδας και θα αναχωρήσει ξανά για τη Βραζιλία, απ' όπου θα γυρίσει στις 10 Ιούλη για την προετοιμασία.

  • Τα «ασπρόμαυρα» θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κυριάκος Τοχούρογλου, αφού από χτες ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 80.000.000 δραχμές το χρόνο. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και ο Σλάτζιαν Σπάσιτς που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.
  • Ο Παναγιώτης Δρούγας αποτελεί τη δεύτερη μετεγγραφή του Ηρακλή μετά τον Αντώνη Σαπουντζή. Ο 26χρονος πρώην παίκτης της Καλαμάτας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του «Γηραιού» και για την επόμενη περίοδο θα φοράει τα «κυανόλευκα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ