Πέμπτη 15 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Υποσχόμενο «καλημέρα»

Η Θάνου στην πρώτη εμφάνισή της, με 10.93 πέτυχε το δεύτερο καλύτερο χρόνο για φέτος στον κόσμο

Η Κατερίνα Θάνου και η Τασούλα Κελεσίδου από ελληνικής πλευράς, καθώς και ο Αλ Τζόνσον από τις διεθνείς συμμετοχές ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ στίβου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ που διεξάχθηκαν χτες στα Χανιά.

Η Κατερίνα Θάνου έδειξε ότι παρά τη βαριά προετοιμασία βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, αφού κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα 100μ με χρόνο 10.93. Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, με πρώτη της Μάριον Τζόουνς με 10.86. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε ευχαριστημένη από την επίδοση αν και περίμενε χρόνο γύρω στα 10``. «Στόχος μου είναι το Σίδνεϊ, αλλά παρ' όλα αυτά είμαι ευχαριστημένη και με αυτόν που έκανα. Είχα προγραμματίσει να μπω στους αγώνες γύρω στα τέλη Ιουνίου, αλλά σήμερα έκανα μια εξαίρεση και πιστεύω ότι τα πήγα καλά», τόνισε η Κατερίνα Θάνου. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Πιντούσεβιτς με 11.07 και τρίτη ήταν η Φάινς με 11.09.

Στα 400μ γυναικών η Χρυσούλα Γκουντενούδη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 56.90 (το προηγούμενο είχε η Χρ. Πανάγου από το 1959 με 57.75), ενώ στη δισκοβολία η Τασούλα Κελεσίδου πήρε τη ρεβάνς για την άσχημη εμφάνιση στα «Βαρδινογιάννεια», αφού με βολή στα 67.12 σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στη χώρα μας. Στους άνδρες ξεχώρισε ο Αλ Τζόνσον στα 110μ με εμπόδια όπου πρώτευσε με 13.22, χρόνος ο οποίος αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ