Τετάρτη 11 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Βασίλης Κούτρας
Βασίλης Κούτρας
Φωτ.

Στις 10 Γενάρη έκλεισαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΤΣΙΔΗΣ (Κότας), μέλος του ΚΚΕ. Αγωνίστηκε για τα ιδανικά του Κόμματός του, για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό. Ως εργάτης αγωνίστηκε, επίσης, από τις γραμμές του σωματείου του.

Στη μνήμη του προσφέρω στη ΝΕ Κιλκίς 120 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η σύζυγός του Μαρία

* **

Ο Νίκος Κοΐνης ολοκλήρωσε την προσφορά του των 6.000 ευρώ στο ΚΚΕ για να ενισχυθεί στους ωραίους και συνεπείς αγώνες του για την καλυτέρευση της ζωής των αδικημένων και για τον γρήγορο της παγκόσμιας κομμουνιστικής κοινωνίας της ευημερίας και της ευγενούς άμιλλας, για την αέναη καλυτέρευση κάθε ζωής επί της Γης.

* * *

Στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ Β. ΛΟΓΑΡΑ, Γ. ΠΑΡΠΟΛΑ, Β. ΓΕΡΟΒΑΓΓΕΛΗ, Ν. ΣΙΩΝΤΟΡΟΥ, Θ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Α. ΠΑΚΗ, Δ. ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Νικόλαου» Αχαρνών.

Μαρία Σιμιτσοπούλου

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μας ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και για την ονομαστική γιορτή του. Και στη μνήμη των αγωνιστών ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, προσφέρω στη ΝΕ Εύβοιας, ως τρίτη δόση, 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Γιάννης Οικονομίδης

* * *

Πιάνω πολλές φορές «επίορκο» τον εαυτό μου, γιατί όταν αποχαιρετώ συντρόφους και συναγωνιστές, υπόσχομαι πως δε θα τους ξεχάσω.

Στο μνημόσυνο της ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, πέρασαν δεκάδες φυσιογνωμίες, μεταξύ των οποίων του ΦΡΑΓΓΗ ΦΡΑΓΓΗ, που μου 'ριχναν μια ερωτηματική ματιά.

Δε σας ξεχνώ. Προσπαθώ να συμπληρώσω ό,τι αφήσατε μισοτελειωμένο.

Στη μνήμη των εκατοντάδων συγκρατουμένων και συνεξόριστων στους τέσσερες ορίζοντες της Ελλάδας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Β. Βελδεμίρη».

Παντελής Κυριακίδης
Παντελής Κυριακίδης
Γρ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΑ, μέλους του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας.

* * *

Φωτ. 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΚΟΣΜΕΡΙΔΗ και των αδελφών μου ΟΥΡΑΝΙΑΣ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΟΣΜΕΡΙΔΟΥ, μελών του ΚΚΕ, προσφέρω 110 ευρώ στη ΝΕ Κιλκίς για την οικονομική εξόρμηση.

Βαγγέλης Κοσμερίδης

* * *

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» ο αδελφός μου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, πρόεδρος του Παραρτήματος Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Ουρανία Καφαντάρη - Κατσιέρη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή μου στον ΕΛΑΣ και στο ΔΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 150 ευρώ, μέσω ΚΟ Λαμίας.

* * *

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ο Ηλίας Κριθαρούλης από τη Φθιώτιδα, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΑΘΗΝΑΣ Λεκάκη - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, παιδιάτρου, η οποία πέθανε στις 26 Μάρτη 1999. Του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στο χωριό Πόροι (Πούρλια) του Ολύμπου την άνοιξη του 1949, όπου ήταν δάσκαλος. Του πατέρα μου ΓΙΑΓΚΟΥ (Ιωάννη), της μητέρας μου ΛΕΜΟΝΑΣ, το γένος Χρήστου Χρυσόπουλου, της αδελφής μου ΠΑΝΑΙΛΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ, του αδελφού μου ΧΑΡΙΚΟΥ, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο της Δράμας, σε ηλικία 6 χρόνων (μετά την εγκατάστασή μας στην Ελλάδα το 1924 ως πρόσφυγες), της αδελφής μου ΠΑΡΘΕΝΩΠΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 250 ευρώ.

Παύλος Μιχαηλίδης

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αξέχαστου και αγαπημένου συζύγου μου ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης, για την οικονομική εξόρμηση.

Λυδία Κυριακίδου

* * *

Στους μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ, με τους οποίους ζήσαμε στην Τασκένδη, στην 8η Πολιτεία, στο 42ο κτίριο, όπου ζουν ακόμη οι σύντροφοι, παιδιά τους, ευχόμαστε καλό 2006.

Σε αυτούς που δε βρίσκονται στη ζωή αιώνια να είναι η μνήμη τους και προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης.

Γεωργία - Βαγγέλης Πουλημένος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ