Πέμπτη 12 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΜΠΑΣΚΕΤ
Διπλό μέτωπο

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρίχνονται σήμερα στη μάχη της 10ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας την ιταλική Σιένα στο ΟΑΚΑ (20.45 Σούπερσπορτ 3) και τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (20.45 Σούπερσπορτ 4).

Για τον Παναθηναϊκό, έχοντας εξασφαλιστεί ουσιαστικά η πρόκριση, σκοπός πλέον είναι η διατήρηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Μπορεί η ιταλική Σιένα να μην αποτελεί φόβητρο αφού βρίσκεται σε δεινή θέση όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης, εντούτοις ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνέστησε στους παίκτες του να μην την υποτιμήσουν. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν «έβγαλε» την προπόνηση.

Χωρίς νίκη εκτός έδρας, αντιμέτωπη με την ομάδα που έχει 9 εντός έδρας επιτυχίες και με απόντα τον Γιάννη Μπουρούση και αμφίβολους τους Καλαμπόκη - Παντελιάδη, η αποστολή της ΑΕΚ σήμερα στο Κάουνας δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Πάντως, ο Λευτέρης Κακιούσης δε χάνει την αισιοδοξία του, ιδιαίτερα μετά την εντός έδρας νίκη επί της Κλιμάμιο Μπολόνια, την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και αυτή επί του Ηρακλή για το πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ