Παρασκευή 13 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «Ρ»
Αγώνας - γιορτή με τους παλαίμαχους Καλαμάτας

Στην άκρη αφήνει τις μέχρι τώρα επιτυχίες η ποδοσφαιρική ομάδα του «Ρ» καθώς το Σάββατο, υποδέχεται την αντίστοιχη των παλαιμάχων της Καλαμάτας, που αγωνίστηκε τη δεκαετία του '70 στην Α΄ Εθνική. Ο φιλικός αγώνας, που θα διεξαχθεί στο παλιό γήπεδο του Ικάρου στη Ν. Ιωνία στις 7 το απόγευμα, γίνεται με ευκαιρία το ρεπό των γηπεδούχων στο Πρωτάθλημα Τύπου και στόχος των δύο ομάδων είναι να αποτελέσει εκτός από μια γιορτή του ποδοσφαίρου, μία σύσφιξη σχέσεων και γνώσεων.

Οι φιλοξενούμενοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, Γιάννη Χιώτη, έρχονται στην Αθήνα, «για να δείξουμε ότι μέσα από την πείρα και τη φρεσκάδα μας, αποτελούμε ένα δύσκολο αντίπαλο». Οσο για την αποδοχή της πρόσκλησης από την ομάδα του «Ρ», δήλωσε: «πιστεύουμε ότι η πλούσια δραστηριότητά μας θα συναντηθεί με το αγωνιστικό φρόνημα του "Ρ" και μέσα στο γήπεδο». Το παιχνίδι, αξίζει να το παρακολουθήσει ο κόσμος, καθώς, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣ, Μανώλης Θεοδώρου, «πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι το ποδόσφαιρο δε χωρίζει τον κόσμο. Δεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση από την ομάδα σας».

Η αποστολή της ομάδας των παλαιμάχων της Καλαμάτας έχει ως εξής: Δ. Σπεντζόπουλος, Α. Σκαφιδάς, Γ. Χιώτης, Μ. Θεοδώρου, Ν. Ντονάς, Ν. Παπανικολόπουλος, Ν. Παναγόπουλος, Β. Γεωργόπουλος, Π. Σερεμέτης, Β. Μαλαφέκας, Γ. Ζήσης, Δ. Διακουμέας, Σ. Κλαδής, Γ. Κορομηλάς, Κ. Διδασκάλου, Π. Αθανασόπουλος, Ι. Αθανασόπουλος, Π. Μαχαίρας, Δ. Μαρδουνιώτης, Π. Κατζιλιέρης, Ι. Κουτσούκος, Γ. Παυλής, Α. Μαυρέας και Γ. Μπένος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρών».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγώνας γιορτή με τους παλαίμαχους Καλαμάτας (2006-01-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ