Τρίτη 17 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΝΕ
Ολοι μαζί στη μάχη της διάδοσης των Θέσεων του ΚΣ.

Ξεχύθηκαν στους δρόμους προχτές κομματικά και ΚΝίτικα μέλη, στην εξόρμηση με τον κυριακάτικο «Ρ», που είχε ως ένθετο τις θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ για το 9ο Συνέδριο της Οργάνωσης, με θέμα «ΚΝΕ γερή και μαζική. Για το Μέτωπο - Λαϊκή Εξουσία, για το σοσιαλισμό».

Γνωρίζοντας ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, κομματικά και ΚΝίτικα μέλη όργωσαν μαζί τις γειτονιές, απευθύνθηκαν παρέα στη νεολαία και τους εργαζόμενους. Προσβλέποντας σε μια ΚΝΕ ακόμα πιο ισχυρή, στο πλευρό του Κόμματος, τα κομματικά μέλη συνέβαλλαν να ανοίξει ένας δρόμος στους ΚΝίτες, φέρνοντάς τους σε επαφή με τα παιδιά των οπαδών και φίλων του Κόμματος.

Αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα που μεταφέρει η Κομματική Οργάνωση Λούτσας, όπου κομματικά και ΚΝίτικα μέλη, βγήκαν παρέα, χτυπώντας πρώτες τις πόρτες των οπαδών και φίλων του Κόμματος, και συνεχίζοντας πλατύτερα, γνωρίζοντας νέο κόσμο, διαδίδοντας τις θέσεις του Κόμματος.

Οι πόρτες άνοιγαν, οι εργαζόμενοι σύστηναν τα παιδιά τους στα μέλη της ΚΝΕ και τα σπίτια χωρίζονταν σε δύο «πηγαδάκια». Οι νέοι της «παρέας» συστήνονταν και αφού τα μέλη της ΚΝΕ εξηγούσαν τη σημασία του 9ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, καλούσαν τους μαθητές να διαβάσουν τις θέσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για να κουβεντιάσουν τις απόψεις τους, τους προβληματισμούς τους.

Το παραπάνω αποτελεί μονάχα ένα παράδειγμα για το πώς η κομματική οργάνωση αξιοποίησε την προχτεσινή εξόρμηση, πώς συμβάλλει στη μάχη της διάδοσης των θέσεων του ΚΣ. Ενα βήμα στη δουλιά που κάνει το ΚΚΕ στρέφοντας αποφασιστικά την προσοχή του στη δράση για τα προβλήματα της νεολαίας και στη στήριξη της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ