Κυριακή 18 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγέλλουν τα στημένα δημοσιεύματα

Δηλώσεις των Τάκη Τσίγκα και Κράτη Κυριαζή

Τα υποβολιμαία δήθεν ρεπορτάζ και τις «έγκυρες πληροφορίες», που μετέδωσε ο ραδιοσταθμός «Φλας» και δημοσίευσε το «Καρφί», σχετικά με την Επιτροπή Θέσεων του ΚΚΕ, καταγγέλλουν με δηλώσεις τους ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και αρχισυντάκτης του «Ρ», όπως και ο Κράτης Κυριαζής, διευθυντής της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ. Οι δηλώσεις των δυο συντρόφων έχουν ως εξής:

«Ούτε καν για διάψευση δεν αξίζουν, σημειώνει ο Τ. Τσίγκας, τα στημένα, και με προφανή στόχο να πλήξουν το ΚΚΕ, προχτεσινά "ρεπορτάζ" του "Καρφιού" και του "Φλας", τα οποία ανακατεύουν και το πρόσωπό μου, αναφερόμενα σε σίγουρες δήθεν πληροφορίες. Σκόπιμο είναι, όμως, να αποκαλυφθούν και να στιγματιστούν, για μια ακόμη φορά, ο βρώμικος ρόλος και οι άθλιες μέθοδοι των γκαιμπελίσκων και όσων κρύβονται από πίσω τους».

Επίσης, αναφερόμενος στα ίδια δημοσιεύματα ο Κρ. Κυριαζής δήλωσε: «Οταν ο κύριος στόχος είναι ο αποπροσανατολισμός των εργαζομένων και του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα, τότε είναι απαραίτητο να στραφούν οι πένες και τα μικρόφωνα, τα κάθε είδους "καρφιά", ενάντια στον κύριο εχθρό της εξουσίας των μεγάλων συμφερόντων και της διαφθοράς. Το ΚΚΕ. Το Κόμμα, που αγωνίζεται για τη Δημοκρατία των πολλών, τη Δημοκρατία των εργαζομένων, το Σοσιαλισμό. Ματαιοπονούν. Ο δρόμος που βαδίζουμε δεν είναι ανθόσπαρτος, αλλά είναι για μας μονόδρομος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ