Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή

Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρόεδρο της Βουλής Αννα Ψαρούδα - Μπενάκη, για την επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ, Χρ. Πολυζωγόπουλου, πραγματοποίησαν χτες συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι συνδικαλιστές επέδωσαν ψήφισμα, στο οποίο τονίζεται πως «κανένας Ελληνας πολίτης δεν πιστεύει ότι η Αστυνομία είναι ανίκανη να συλλάβει και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη μια μικρή ομάδα, που καταστρέφει, λεηλατεί, πλιατσικολογεί και επιτίθεται με δολοφονικές διαθέσεις κατά των πολιτών». Η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «όλοι μας ευχόμαστε να απομονωθούν τέτοιες πηγές βίας που διασαλεύουν τη Δημοκρατία, αλλά προσβάλλουν και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ πήρε εξιτήριο χτες το μεσημέρι, ευχαριστώντας με δηλώσεις του «όλους αυτούς που ανησύχησαν και ενδιαφέρθηκαν για μένα σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και άδικη δοκιμασία της ζωής μου».

  • Συνελήφθησαν χθες το βράδυ δυο άνδρες ηλικίας 29 και 41 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχαν στην επίθεση που δέχτηκαν ο πρόεδρος και ο επιστημονικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς από κοινού και κατά συρροή. Η συμμετοχή τους ταυτοποιήθηκε και δακτυλοσκοπικά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ