Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Ν. Ιωνία

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν προχτές το μεσημέρι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αθήνας, στο 3ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας στη Ν. Ιωνία, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη στάση του διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, Τρύφωνα Καλμπούρο.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες μέρες ο Τρ. Καλμπούρος, ειδοποίησε την αστυνομία και επιτέθηκε φραστικά εναντίον της Νινέτας Αλτάνη, αντιπροέδρου του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γιώργος Σεφέρης» Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου και Λυκόβρυσης και συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, όταν εκείνη επισκέφθηκε το σχολείο για κάποιο θέμα του Συλλόγου.

Παρά τις αντιρρήσεις της Κας Χονδρέα, προϊσταμένης του Γραφείου, να συζητήσει με το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ - επικαλούμενη ότι ο Αντώνης Καλόβουλος, καθηγητής και επικεφαλής του κλιμακίου, «δεν είναι στο επίπεδο της δικής μου αρμοδιότητας» - οι συνδικαλιστές εξέθεσαν το ζήτημα και υπέβαλλαν γραπτή καταγγελία του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Αθήνας, όπου μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι «η απρόσκοπτη επαφή των ενεργών συνδικαλιστών (εκλεγμένων ή μη) με τους συναδέλφους μας στα σχολεία και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών είναι αυτονόητο και κατακτημένο δικαίωμα και των συνδικαλιστών και των συναδέλφων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ