Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευλογούν εαυτούς και αλλήλους

Παπαγεωργίου Βασίλης

Πανευτυχής εμφανίστηκε χτες το πρωί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρ. Πολυζωγόπουλος, να δηλώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό και μάλιστα εξ ονόματος των εργαζομένων της χώρας, πόσο βαθιά ικανοποιημένος είναι από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, από την επιτυχή έκβαση, τέλος πάντων, αυτής της μεγάλης υπόθεσης κλπ. κλπ.

Οχι, πόσο βαριά πλήρωσαν οι εργαζόμενοι αυτή την πορεία και τι έχουν να πληρώσουν από δω και πέρα σε εισόδημα και δικαιώματα, δεν μπήκε καν στον κόπο να το μνημονεύσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ. Αρκέστηκε σε κάποιες γενικόλογες αναφορές ότι οι εργαζόμενοι θα συνταχθούν με κάθε προσπάθεια που θα είναι σε όφελος του τόπου και θα σταθούν απέναντι σε καθετί που τους βλάπτει...

Ετσι, η κυβέρνηση, ανάμεσα στα εύσημα τόσων και τόσων άλλων, μπορεί να συμπεριλάβει και τα εύσημα των τοποτηρητών της στην κορυφή του συνδικαλιστικού κινήματος, στα πλαίσια του «ευλογούμεν εαυτούς και αλλήλους»... Μπορεί, επίσης, να ξεκινήσει μαζί τους, με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμά του, το νέο κύκλο «κοινωνικού διαλόγου», τόσο για το τελειωτικό σμπαράλιασμα των εργασιακών σχέσεων, όσο και για την ταφόπλακα στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ