Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΡΑΖ - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Η επιστροφή του... Αγιαξ

Για εννέα χρόνια τα Γιάννενα αγωνιζόταν στη Β' Εθνική. Ομως στα μπαράζ πήραν την πολυπόθητη άνοδο για τα «μεγάλα σαλόνια» της Α' Εθνικής. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και αφού νίκησε τον Πανσερραϊκό, έκλεισε το κεφάλαιο «άνοδος» με τον καλύτερο και αγωνιώδη τρόπο.

Το Αιγάλεω μπορεί να αγωνίστηκε να καταλάβει τη δεύτερη προνομιούχο θέση στη βαθμολογία, που του έδινε το απόλυτο πλεονέκτημα στα μπαράζ, όμως δεν κατόρθωσε να το εκμεταλλευτεί, καθώς παραχώρησε δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Στο ματς της περασμένης Κυριακής οι δύο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Ο Πέτρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντου στο 71' και ενώ το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος, τα Γιάννενα με αντεπίθεση διαρκείας αιφνιδίασαν τους παίκτες του Γιώργου Χατζάρα και στο 93' ο Κορμαρής έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κόη, τους Γιαννιώτες στα «ουράνια» και όλο το «Σίτι» στην «κόλαση».

  • Σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στη Γ' Εθνική έκαναν ο Κιλκισιακός και το Λεωνίδιο. Ο πρώτος νίκησε το Αγερσανί με 2-1 ενώ το Λεωνίδιο επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0. Σήμερα θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Εθνικό Στάδιο Βόλου αντίστοιχα. Αντίθετα, Θεσπρωτός και Λύκοι αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2 και άφησαν ανοιχτή την υπόθεση «σωτηρία». Το δεύτερο παιχνίδι τους θα γίνει σήμερα στις 21.00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα μεταδοθεί από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ