Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Σύσκεψη για το ασφαλιστικό

Σύσκεψη με θέμα το ασφαλιστικό πραγματοποιείται σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, από τη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων της πόλης, που καλεί όλα τα διοικητικά συμβούλια των πρωτοβάθμιων σωματείων να πάρουν μέρος. Σκοπός της σύσκεψης είναι η συζήτηση για τις εξελίξεις που δρομολογεί η κυβέρνηση στην κοινωνική ασφάλιση και η οργάνωση της πάλης.

Σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή, τονίζεται ότι με τις προτάσεις για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών, αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, μείωση των εργοδοτικών εισφορών, θέλουν να οδηγήσουν τους εργαζόμενους σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από αυτή που ήδη βρίσκονται.

«Αντί - συνεχίζει - να παρθούν μέτρα για τη βελτίωση των στοιχειωδών παροχών που παίρνουμε σήμερα, πάμε προς το χειρότερο. Σ' αυτή τους την πολιτική έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και μέσα από τον "περιβόητο κοινωνικό διάλογο", την αφαίρεση των όσων έχουμε κατακτήσει, θα επιχειρήσουν να πουν ότι και εμείς συμφωνούμε σ' αυτά τα ζητήματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ