Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Πλήγμα για την παραγωγική οικονομία

«Η ένταξη της δραχμής στη ζώνη του ευρώ έγινε με πολιτικά και όχι με οικονομικά κριτήρια». Αυτό ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δ. Τσοβόλας, σχολιάζοντας την επικύρωση της ένταξης του εθνικού μας νομίσματος στη ζώνη του ευρώ.

Παράλληλα, ο Δ. Τσοβόλας είπε: «Το εισιτήριο δόθηκε στην Ελλάδα μετά τις απαράδεκτες υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο Ελσίνκι έναντι της Τουρκίας και μετά τις άκριτες ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων που προωθήθηκαν και ανέλαβε την υποχρέωση να προωθήσει και τώρα η κυβέρνηση». Και πρόσθεσε: «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση στο παρασκήνιο, αλλά και μετά τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής, είναι σημαντικές και θα επιφέρουν μεγάλο πλήγμα στην πραγματική παραγωγική οικονομία. Στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους νέους και τους μικρομεσαίους αγρότες και επιχειρηματίες».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ κατήγγειλε την κυβέρνηση «για πλήρη έλλειψη ενημέρωσης του λαού», ενώ την κάλεσε «σε ανοιχτό διάλογο, με την συμμετοχή όλων των κομμάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ