Σάββατο 18 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Νέες εξελίξεις στον «ALPHA»

Νέες αλλαγές και χτες στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA» με την αποχώρηση του Γιώργου Ψαρρά από τη μετοχική σύνθεση του καναλιού και την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού.

Τα σκαλοπάτια της «ιεραρχίας» του «ALPHA» ανεβαίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αναλαμβάνει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ψαρρά και τη θέση του προέδρου του ΔΣ του σταθμού. Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, όπως αναφέρεται σε χτεσινή ανακοίνωση του «ALPHA», αναλαμβάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο διάστημα επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους» είχε αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο Τζώνη Καλημέρης. Τη θέση αυτή κατέλαβε ο Νίκος Χατζηνικολάου που είναι και αντιπρόεδρος του καναλιού....

Οι νεότερες εξελίξεις δεν αποκλείεται να έχουν σχέση και με ανακατατάξεις που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του σταθμού, φήμες τις οποίες διαψεύδει ο Δ. Κοντομηνάς. Επίσης, σε αγωγές του κατά του Δ. Κοντομηνά ο Στάθης Τσοτσορός μιλά μεταξύ άλλων για εικονικές μεταβιβάσεις αναφερόμενος στον Γιώργο Ψαρρά.

Σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση του «ALPHA», ο Δημήτρης Κοντομηνάς διαψεύδει τα «σενάρια περί δήθεν πώλησης» του σταθμού, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται ν' αφήσει το «τιμόνι» του «ALPHA».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ