Σάββατο 18 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Χαρτί... πρόκρισης

Το ένα από τα δυο τελευταία του χαρτιά όσον αφορά την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να ανοίξει σήμερα ο Εθνικός που υποδέχονται στον Πειραιά (17.00) την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του ομίλου τους. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «κυανόλευκους» προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες για πρόκριση. Μάλιστα, τις πιθανότητες για αυτό ενισχύει και η νίκη της ιταλικής Σαβόνα επί της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 12-9 όπου οι Ιταλοί εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Αρα, σημαίνει ότι την επόμενη αγωνιστική που έρχονται στον Πειραιά δεν... καίγονται και τόσο πολύ. Οι Πειραιώτες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη σημερινή πρόκληση όπως δήλωσε άλλωστε και ο προπονητής τους Μάκης Βολτυράκης.

Για την ίδια διοργάνωση ο Ολυμπιακός που έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης αγωνίζεται στη Βουδαπέστη με τη Βάσσας (18.00). Το έργο των ερυθρολεύκων δεν είναι εύκολο αφού θα πρέπει να νικήσουν τους Ούγγρους δυο φορές (σήμερα και μετά στον Πειραιά) καθώς και τη Γιουγκ. Κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

  • Αν και λειψή η 15η αγωνιστική εντούτοις δε λείπει το ενδιαφέρον παιχνίδι αφού η αναμέτρηση της Χίου με τον Πανιώνιο (17.45) κλέβει την παράσταση. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Νηρέας Χαλανδρίου - Π.Φάληρο (20.30), Χανιά - ΠΑΟΚ (17.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ