Σάββατο 18 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Κρύβονται... παγίδες

Τελικά όσα συνέβησαν με τις απανωτές εκπλήξεις στην προηγούμενη εμβόλιμη αγωνιστική την περασμένη Τετάρτη ήταν μόνο η αρχή; Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα και η 17η αγωνιστική στην Α1 προσφέρεται για καινούρια... μπαμ αφού διαθέτει στο πρόγραμμά της αρκετά από τα λεγόμενα επικίνδυνα παιχνίδια.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του για άλλη μια φορά εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη, με τους δυο αντιπάλους να αναζητούν τη νίκη και πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για έναν άλλο λόγο. Την ψυχολογική ανάκαμψη. Από τη μια, ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από ήττα στην Πυλαία και θέλει να τη ρεφάρει στην Κυψέλη. Από την άλλη, ο Πανελλήνιος που μετά το νικηφόρο σερί των 8 συνεχόμενων παιχνιδιών έχει υποστεί δυο συνεχόμενες ήττες και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Ελληνικό όπου ο ανεβασμένος αγωνιστικά Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ, που μετά από αρκετές αποτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική γεύτηκε τη χαρά της νίκης με αντίπαλο τον Αρη. Οι δυο πιο κερδισμένοι της προηγούμενης αγωνιστικής, Κολοσσός Ρόδου και Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας αυτή τη φορά κοντράρονται μεταξύ τους.

Να βγάλει τα σπασμένα από την ήττα του στον Αγ. Θωμά από το Μαρούσι θα προσπαθήσει κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Απόλλων Πάτρας-Μαρούσι (17.00), Πανελλήνιος-ΠΑΟ (16.30), Κολοσσός Ρόδου-ΓΣΛ (16.30), Ολυμπιακός-Ηρακλής (18.30). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολύμπια Λάρισας-Μακεδονικός (17.00), Πανιώνιος-ΑΕΚ (19.00). Την Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας Αρης-ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ