Πέμπτη 22 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τα πάντα ρει

Τέλος καλό, όλα καλά στον Ολυμπιακό; Ολα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, καθώς από χτες το πρωί φαίνεται ότι το «νερό μπήκε στο αυλάκι». Χτες το πρωί έγινε η συνάντηση του προπονητή, Γιάννη Μαντζουράκη με τους Σωκράτη Κόκκαλη και Γιώργο Λούβαρη με θέμα τις μεταγραφές. Ο τεχνικός της ομάδας ενημέρωσε τον Σ. Κόκκαλη και τον Γ. Λούβαρη για τους Αλβες και Ροντρίγκες που αγωνίζονται στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως αναμένεται να περιμένουν την εξέλιξη στο θέμα του Κωνσταντίνου προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του πρώτου, ενώ για το δεύτερο όλα παραμένουν ανοιχτά. Πέρα από τα παραπάνω, ανακοινώθηκε ότι ο Αγγελος Γεωργίου θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της πειραϊκής ομάδας, ενώ έγινε και η συνάντηση με τον Παρ Ζέτεμπεργκ που έμεινε ευχαριστημένος και απ' ό,τι φαίνεται στο ραντεβού του Γιώργου Λούβαρη με τον μάνατζερ του παίκτη θα ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει ο παίκτης.

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ζητά να του επιδικαστούν περίπου 2 δισ. έκανε ο Αλμπέρτο Μπιγκόν...

  • Σε... διακοπές βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αγγελος Αναστασιάδης βρήκε ευκαιρία για να ξεκουραστεί και έτσι τα μεταγραφικά του «τριφυλλιού» παραμένουν στάσιμα. Πληροφορίες όμως θέλουν τους «πράσινους» να κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Λατινική Αμερική. Τέλος, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι», καθώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Αγγελο Φιλιππίδη και πείστηκε να συνεχίσει στην Παιανία.

Τα μεταγραφικά «καίνε» τις τελευταίες ημέρες τους διοικούντες την ΑΕΚ. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται στην «Ενωση», αλλά αυτό που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι του Βασίλη Τσάρτα. Οι διοικούντες έκαναν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την πρώτη κίνηση, αλλά το κόστος της μεταγραφής του Ελληνα παίκτη άγγιζε το 1,5 δισ. για τρία χρόνια κάτι που κάνει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ αδύνατη.

  • Παρελθόν, εκτός απροόπτου, θα αποτελεί ο Ακης Μάντζιος από την ομάδα του Αρη. Ο αρχηγός των «κιτρίνων», ύστερα από συνάντησή του με το γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Παναγιωτάκη, δε δείχνει να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στου Χαριλάου, αλλά υπάρχουν στα υπόψη του οι προτάσεις από τον Ιωνικό και από τον Ηρακλή. Σήμερα εξάλλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Δημήτρη Μάρκου που «τα έχει βρει» σε γενικές γραμμές με τον Αρη.
  • Με τα καλύτερα λόγια υποδέχτηκαν τον Γιάννη Κυράστα στην επίσημη παρουσίασή του στον Ηρακλή τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μυτιληναίος, όσο και φίλοι του «Γηραιού» που βρέθηκαν εκεί. Από την άλλη, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή και πως θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο στη νέα του ομάδα.
  • Ο Γιώργος Παράσχος κατά πάσα πιθανότητα θα κάθεται την ερχόμενη περίοδο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Μάνθο Κολέμπα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε γενικές γραμμές.
  • Τον Θανάση Δερμιτζόγλου απόκτησε ο Πανιώνιος, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Επόμενοι στόχοι της είναι οι Κόντης, Πουρσαϊτίδης και Σφακιανάκης του Ολυμπιακού, ενώ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζο Νάγκμπε, που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
  • Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Κώστα Φραντζέσκο που κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Ο διεθνής παίκτης θα έχει συνάντηση με τον ταμία της ΠΑΕ προκειμένου να μετακινηθεί στην Κρήτη. Τέλος μέχρι αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ευριπίδη Κατσαβού από την ομάδα της «Μεγαλονήσου».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ