Πέμπτη 9 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 15.3.
ΕΥΑΘ
Οργανώστε την πάλη σας με το ΠΑΜΕ

Περιοδεία χτες του Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιου νομάρχη Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ

Να συνεχίσουν τον αγώνα τους διεκδικώντας ΕΥΑΘ 100% δημόσια, να μην υπογραφεί καμία σύμβαση με κανέναν εργολάβο και να φύγουν αυτοί που ήδη δραστηριοποιούνται, προσλήψεις προσωπικού ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες, κάλεσε τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣ, που χτες το πρωί, συνοδευόμενος από στελέχη του ΠΑΜΕ, παραβρέθηκε και μίλησε στη Γενική τους Συνέλευση.

Οι εργαζόμενοι χτες αποφάσισαν αναστολή των κινητοποιήσεων μετά τη δέσμευση της Διοίκησης της ΕΥΑΘ ότι θα προχωρήσει στην εκτέλεση των προσλήψεων που εκκρεμούν από το 2003 και θα προκηρύξει 18 θέσεις εργασίας για το Διυλιστήριο και το Βιολογικό Καθαρισμό.

Ο Γιάννης Ζιώγας σημείωσε πως τα προβλήματα της ΕΥΑΘ αποτελούν φυσική εξέλιξη της πολιτικής ιδιωτικοποίησης όλων των πρώην ΔΕΚΟ που ξεκίνησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ. Κάλεσε τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους πλάι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, να καταδικάσουν τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τους εκφραστές τους στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που συναίνεσαν στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Επόμενο βήμα κλιμάκωσης του αγώνα τους να είναι η συμμετοχή τους στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 15 Μάρτη και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 το πρωί στο Αγαλμα του Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ