Σάββατο 18 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Χρωστήρας γυναικών

Εργο της Σ. Ενγκελμαν
Εργο της Σ. Ενγκελμαν
ΕΚΘΕΣΗ έργων ζωγραφικής της Σοφίας Ενγκελμαν, φιλοξενείται (έως 24/3) στην γκαλερί «Χριστίνα Καρελλά» (Αλ. Παπαθανασίου 3, Ν. Ψυχικό).

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ στις 21/3 στις «Νέες Μορφές» (Βαλαωρίτου 9), έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Γιαννακάκη. Θέμα της ο άνθρωπος και το άμεσο περιβάλλον του. Οπως σημειώνει η δημιουργός στον κατάλογο «"Είμαστε απ' την ύλη που είναι φτιαγμένα τα όνειρα και την εφήμερη ζωή μας ο ύπνος την τυλίγει". Μ' αυτά τα λόγια περιγράφει τον άνθρωπο ο Σαίξπηρ. Με τον ύπνο οι άνθρωποι δεν ασχολούνται και πολύ... Αυτή την κατάσταση του ύπνου, μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για να αρχίσω να ζωγραφίζω...».

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει (έως 22/3) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο), έκθεση ζωγραφικής της Νινέτας Σμυρλή. Φιλοξενούνται ελαιογραφίες και έργα μεικτής τεχνικής εμπνευσμένα από την ελληνική φύση.

«... ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ» τιτλοφορείται η έκθεση ζωγραφικής της Νικολέττας Αντωνοπούλου, στην γκαλερί «Αδάμ» (Ν. Βάμβα 5). Φιλοξενούνται 40 έργα, μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Στη ζωγραφική της διακρίνεται η επίδραση του ιμπρεσιονισμού, ενώ οι συνθέσεις της αποδίδονται με εξπρεσιονιστική διάθεση, δυναμική πινελιά και έντονες χρωματικές διαβαθμίσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ