Σάββατο 18 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΜΙΝΙΑ
Σε αδιέξοδο οι μικροεπαγγελματίες

Τη φτώχεια και την εξαθλίωση, στην οποία έχει οδηγήσει η πολιτική της κυβέρνησης τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και στα Καμίνια του Πειραιά, διαπίστωσε η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος της πόλης, στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα.

«Εφτά το απόγευμα και ακόμη δεν έχω κάνει σεφτέ», τόνισε μία έμπορος υποδημάτων, εκφράζοντας την απελπισία της για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει φτάσει. «Σουβλάκι με τεφτέρι κάθε μέρα πουλάω», είπε ένας ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου, γιατί ο κόσμος, όπως είπε, δεν έχει πλέον δυνατότητα ούτε ένα σουβλάκι να αγοράσει. Ανάλογη ήταν η αγανάκτηση που εξέφρασαν όλοι σχεδόν οι έμποροι και οι μικροεπαγγελματίες της οδού Αγίου Ελευθερίου, που, αν και αποτελεί το εμπορικό κέντρο της περιοχής, η εμπορική κίνηση έχει φτάσει στο χειρότερο επίπεδο των τελευταίων είκοσι χρόνων όπως τόνιζαν οι έμποροι.

Η αγανάκτηση και η δυσαρέσκεια, μόνο, δε βγάζει πουθενά, τόνισε η Ελπίδα Παντελάκη. Και συνέχισε, λέγοντας ότι δεν μπορεί μόνο να δυσανασχετεί κανείς με την πολιτική της κυβέρνησης, αλλά πρέπει να γυρίσει την πλάτη και στα δύο κόμματα. Παράλληλα, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να κάνουν το μεγάλο βήμα για αλλαγή των συσχετισμών δύναμης σε όλα τα επίπεδα και να ασκήσουν πίεση για να μπει φρένο σε αυτή την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ