Τρίτη 21 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η αμετάκλητη υπογραφή...

«Να σ' το πω και λίγο προκλητικά, επειδή ορισμένοι σύντροφοί μου αγαπητοί, κατά τ' άλλα, κάνουν τα κορόιδα, ισχύει η έγκριση που είχε δώσει ο ΣΥΝ για το Μάαστριχτ, την ΟΝΕ και το ευρώ» (ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης του ΣΥΝ στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής»).

...βάση για έναν έρωτα μεγάλο

«Κλείνοντας τις εργασίες ο Αλέκος Αλαβάνος παρατήρησε ότι το έργο εξελίχθηκε σε ένα σχεδόν "Love Story» (η καταγραφή στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

...σ' ένα δρόμο χωρίς επιστροφή

«Για το ΚΚΕ είπε (σ.σ. ο Αλαβάνος) ότι επιμένει σε μια θέση διάσπασης όχι μόνο των δυνάμεων της Αριστεράς (π.χ. δημοτικές εκλογές), αλλά και της εργασίας (...) υπεραμύνθηκε της επιλογής του Γιάννη Πανούση ως υποψήφιου υπερνομάρχη Αθηνών, τονίζοντας πως "δεν υπάρχει επιστροφή"» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

...σ' ένα πολιτισμένο «τρίο»

«Προεκλογικό πολιτισμό υποσχέθηκαν αλλήλοις ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Αλέξης Τσίπρας, υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, στην πρώτη συνάντησή τους στο "Βυζάντιο" του "Χίλτον" (...) υποσχέθηκαν να τα ξαναπούν όταν οριστεί και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

...όπου εσύ θα πληρώσεις τα ...κρεβατιάτικα

«Σανίδα σωτηρίας για πολλούς υπερχρεωμένους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναμένεται να αποτελέσει ειδική ρύθμιση, η οποία τους παρέχει τη δυνατότητα να αποπληρώνουν δάνεια και από τα έσοδα των ανταποδοτικών τελών. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε άνοδο των συγκεκριμένων τελών, αφού οι δημοτικές αρχές προκειμένου να ενισχύσουν τα ταμεία τους ενδέχεται να επιλέξουν την οδό των αυξήσεων (...) ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΚΕ, Χρήστος Παλαιολόγος (σ.σ. του ΣΥΝ και αυτός), εκτιμά ότι η εν λόγω διάταξη θα βοηθήσει τους δήμους που έχουν χρέη χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιτρέψει την άνοδο των τελών» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ