Τετάρτη 22 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ - ΤΕΙ
Στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα

Σε νέο γύρο γενικών συνελεύσεων και συλλαλητήριο στις 31 Μάρτη, προσανατολίζονται φοιτητές και σπουδαστές

Με νέο γύρο γενικών συνελεύσεων και συλλαλητήριο στις 31 Μάρτη σε κάθε πόλη, απαντούν οι φοιτητές στην επίθεση της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση, μέσα από το συντονισμό της δράσης τους με τα Πανελλαδικά Συντονιστικά Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Τα Συντονιστικά καλούν τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να συνεχίσουν δυναμικά στο δρόμο του αγώνα, στο δρόμο της διεκδίκησης της εκπαίδευσης των αναγκών τους. Να παλέψουν για ενιαία ανώτατη εκπαίδευση, δημόσια και δωρεάν, να απαντήσουν δυναμικά σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που υποθηκεύουν το μέλλον τους, που βάζουν τρικλοποδιά στα όνειρά τους για δουλιά με δικαιώματα.

Στην κινητοποίηση καλούν 30 Φοιτητικοί Σύλλογοι, 8 Σπουδαστικοί Σύλλογοι, 67 Επιτροπές Αγώνα σε πανεπιστήμια και 26 σε ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, που μετά την πανεργατική απεργία της 15ης Μάρτη συζήτησαν για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Στο συλλαλητήριο καλούν οι Σύλλογοι Φοιτητών: Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Φιλοσοφικής Σχολής, Φυσικού, Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ), Τμήματος Εκπαίδευσης Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας (ΤΕΑΠΗ), Πανεπιστημίου Πειραιά, Παντείου, Βιολογικού, Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Φαρμακευτικού, Γεωλογικό, Επικοινωνίας και ΜΜΕ από την Αθήνα, Φυσικού, Ψυχολογίας και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης, Επιστήμης Τεχνών και Χημικού Ιωαννίνων, Μεταφραστικού Κέρκυρας, Ιατρικής Λάρισας, Φυτικής Παραγωγής Βόλου, Φαρμακευτικού, Βιολογικού, Μαθηματικού, Παιδαγωγικού και Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, Ιστορικού Καλαμάτας, Μαθηματικού Σάμου, Πληροφορικής Σάμου και Μηχανικών Οργάνωσης Διοίκησης Ναυπηγών Χίου, καθώς και ο Σύλλογος Εστιών Πάτρας.

Επίσης καλούν οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Πειραιά, Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΣΔΟ) Πειραιά, Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Αθήνας, ΣΤΕΦ Δράμας, Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) Καρδίτσας, ΣΤΕΦ Λάρισας, ΣΤΕΓ Καλαμάτας και ο Σύλλογος του ΤΕΙ Χανίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ