Πέμπτη 23 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΟΖΑΝΗ
Συνδυασμοί συσπείρωσης

Να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους μέσω των τοπικών εκλογών τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς που πρόκειται να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα. Να στηρίξουν τους συνδυασμούς που υποστηρίζουν οι συνεργαζόμενες ριζοσπαστικές δυνάμεις και διεκδικούν την ψήφο τους προκειμένου μαζί με τα συνδικάτα, τη νεολαία, τις γυναίκες, να αντιπαλέψουν την υλοποίηση των αντιλαϊκών επιλογών της ΕΕ και της κυβερνητικής πολιτικής.

Το παραπάνω κάλεσμα απηύθυνε ο Γιώργος Στραβού, γραμματέας της ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης του πλαισίου συνεργασίας που συγκροτούν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών. Στην εκδήλωση που έγινε προχτές το βράδυ, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης, ανακοινώθηκαν ο υποψήφιος νομάρχης και υποψήφιοι δήμαρχοι που υποστηρίζουν οι συνεργαζόμενες δυνάμεις στο νομό.

Συγκεκριμένα:

Υποψήφιος νομάρχης Κοζάνης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» είναι ο Γιάννης Μητσιάκος, νομαρχιακός σύμβουλος.

Υποψήφιοι δήμαρχοι είναι:

Στο Δήμο Κοζάνης, ο Νίκος Μπάτος, δημοτικός σύμβουλος, επαγγελματίας.

Στο Δήμο Πτολεμαΐδας, ο Αντώνης Τσάκωνας, διευθυντής του «Μποδοσάκειου» νοσοκομείου.

Στο Δήμο Σιάτιστας, ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, δημοτικός σύμβουλος, γουνοποιός.

Στο Δήμο Νεάπολης, ο Φούλης Γιγαντίδης, επαγγελματίας.

Στο Δήμο Ασκίου, ο Αβραάμ Εγρέ, επαγγελματίας.

Στο Δήμο Σερβίων, ο Μάκης Χατζηδημητράκος, πρώην δήμαρχος, οδοντογιατρός.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των υποψηφίων αναδείχτηκε ο ενεργός ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εκπροσώπων της στην εφαρμογή των αντιλαϊκών επιλογών κυβέρνησης και ΕΕ. Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, και του ΠΑΣΟΚ, παραμένουν συνεπείς σ' αυτό το ρόλο είτε βρίσκονται στη διοίκηση είτε στην αντιπολίτευση. Σ' αυτό δε διαφοροποιείται ο ΣΥΝ, αφού για παράδειγμα στο Δήμο Κοζάνης συνδιοίκησε με το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει αυτή τη συνεργασία σε κάθε του βήμα, στο Εργατικό Κέντρο, στα Επιμελητήρια κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ