Πέμπτη 23 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κλιμάκωση με ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ η απάντηση

Με «αυξήσεις», που δεν ξεπερνούν το 2,9%, προκαλούν οι βιομήχανοι. Κάλεσμα για κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα και ενίσχυση της συσπείρωσης των εργαζομένων στα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ απευθύνουν εννιά Ομοσπονδίες

Σε μονόδρομο για τους εργαζόμενους αναδεικνύεται η κλιμάκωση της πάλης για τις Συλλογικές Συμβάσεις με την κήρυξη νέας απεργίας, μετά και τη χτεσινή, τέταρτη κατά σειρά, συνάντηση με τις εργοδοτικές Ενώσεις για τη νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Κορυφώνοντας τις αντεργατικές προκλήσεις και πατώντας στην υποχωρητικότητα της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, ο ΣΕΒ πρότεινε «αυξήσεις» για το 2006, οι οποίες, στην πραγματικότητα, δεν ξεπερνούν το 2,9%. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι προτάσεις των άλλων εργοδοτικών Ενώσεων.

Απαντώντας άμεσα στη νέα πρόκληση των βιομηχάνων, εννιά ταξικές Ομοσπονδίες απευθύνουν κοινό κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους να δώσουν με το ΠΑΜΕ τη μάχη των Συλλογικών Συμβάσεων, να στηρίξουν αποφασιστικά τις πρωτοβουλίες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και να ασκήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, στην κατεύθυνση κλιμάκωσης του απεργιακού αγώνα.


ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ