Τρίτη 11 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Τρίτη 11 Απρίλη

-- Στις 9:30 π.μ., στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Καισαριανής θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής.

-- Στις 5:30 μ.μ., στους εργάτες Δήμου Ζωγράφου.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη με παλιννοστούντες στις Συκιές με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ.

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους στους ΟΤΑ στο εκλογικό κέντρο (Σωκράτους 12), με ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ και υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 μ.μ. σύσκεψη με οπαδούς και φίλους του Κόμματος στο Χαριλάου με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΚΟΘ.

Τετάρτη 12 Απρίλη

-- Στις 9:30 π.μ., στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Καισαριανής και στις 6 μ.μ., στην Ανω Καισαριανή, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνας η Αχτιδική Επιτροπή Ελευσίνας - Μεγαρίδος του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην οποία θα ανακοινωθούν ο υποψήφιος νομάρχης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής.

-- Ο Κώστας Χαλίτσιος υποψήφιος νομάρχης Κιλκίς της ΝΑΣ θα περιοδεύσει στις 8 μ.μ. στο Μαυρονέρι.

Πέμπτη 13 Απρίλη

-- Τις προγραμματικές θέσεις της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Λάρισας» για τις ερχόμενες εκλογές, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος νομάρχης Λάρισας Μπάμπης Μπακούλας, στις 7.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο».

-- Τις προγραμματικές θέσεις της «ΝΑΣ Καρδίτσας» θα παρουσιάσει ο Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος νομάρχης Καρδίτσας στις 8 μ.μ. στο «Παυσίλυπον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ