Τρίτη 27 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στα κόκκινα ο Ζέτερμπεργκ

Την «ερυθρόλευκη» φανέλα θα φορέσει εκτός σοβαρού απροόπτου ο Παρ Ζέτερμπεργκ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς για τη μετακίνησή του στον πειραϊκό σύλλογο απομένουν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό μέσα στην εβδομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης ανακοίνωσε, πάντα με το δημοσίευμα, στον πρόεδρο της Αντερλεχτ την απόφασή του να εγκαταλείψει την ομάδα. Ετσι ο Ζέτερμπεργκ θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» μετά τον Ζε Ελίας. Στο «λιμάνι» όμως εκτός από το Σουηδό, ελπίζουν και στον Γκάμπριελ Αλβες. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Αυτό πλέον που επιδιώκουν στον Ολυμπιακό είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ουρουγουανού, καθώς τα νέα από τον Ηρακλή σε ό,τι αφορά τον Μιχάλη Κωνσταντίνου είναι δυσοίωνα. Οσον αφορά την περίφημη μετακίνηση του Ζουνίνιο στο «λιμάνι», αυτό είναι μάλλον μια παλιά ιστορία.

  • Η Ισπανία έχει το μέλι μάλλον για τις ελληνικές ομάδες, καθώς και ο Αρης έχει παραμείνει στο παζάρι της. Ετσι πλέον το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στην απόκτηση του 28χρονου Μαροκινού Μπασίρ από τη Λα Κορούνια. Αυτό που αποτελεί εμπόδιο στη μετακίνησή του είναι το υπέρογκο ποσό που θα θέλει, αλλά στον Αρη σκέπτονται ακόμα και το «δανεισμό». Οσον αφορά για τη μεταγραφή του Ρούσφελντ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κοστίσει συνολικά 1 δισεκατομμύριο, καθώς η Σανταντέρ ζητά 800.000.000, ενώ περίπου 250.000.000 ετησίως είναι οι αποδοχές του πρώην κυνηγού της Ρόζεμποργκ.
  • Στον Ηρακλή βλέπουν το χρόνο να περνάει και θέλουν να «τελειώνουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τις μεταγραφές. Ετσι σήμερα αναμένεται να κλείσει και ο Γερμανός Αντρέας Ράιγκε, ενώ θα παραμείνουν ακόμα τέσσερις θέσεις στην ομάδα ανοιχτές, καθώς στο «γηραιό» ψάχνουν ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κυράστας, συνομίλησε με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μυτιληναίο και ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμα φορ, πέρα από τους ήδη υπάρχοντες. Οι μεταγραφές πάντως που τελειώνουν είναι αυτή του Αλτίν Χατζί, ενώ ο Γκόραν Γκόικοβιτς μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς το ποσό για τη μετακίνησή του στη συμπρωτεύουσα είναι απαγορευτικό.
  • Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Πανιώνιος και από ό,τι φαίνεται συνεχίζει εξίσου δυνατά. Πέρα από τις μετακινήσεις των Νάγκμπε και Ζαρκανέλα στη Νέα Σμύρνη, στόχος του τεχνικού της ομάδας, Ζόραν Φιλίποβιτς, είναι να αποκτηθούν ακόμα έξι περίπου παίκτες για θέσεις που «καίγεται» ο σύλλογος. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο του προπονητή για αρχή είναι ο Κροάτης Αντε Κόβιτς και ο Κώστας Χανιωτάκης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ