Παρασκευή 14 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Κορέα και την Κίνα

Αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αναχωρεί σήμερα Παρασκευή για επίσκεψη στη ΛΔ της Κορέας (15/4 - 19/4) και τη ΛΔ της Κίνας (19/4 - 25/4), ανταποκρινόμενη στις επίσημες προσκλήσεις του Εργατικού Κόμματος της ΛΔ Κορέας και του ΚΚ Κίνας.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από την Ελένη Κατροδαύλη και τον Ηλία Λέγγερη μέλη της ΚΕ, τον Μάκη Παπαδόπουλο υπεύθυνο του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και την Ελένη Μαυρούλη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη».

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της η αντιπροσωπεία του Κόμματος θα έχει συναντήσεις με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, καθώς και με ερευνητικά ινστιτούτα και μαζικούς φορείς. Η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί επίσης επιχειρήσεις του βιομηχανικού και αγροτικού τομέα, καθώς και επιχειρήσεις στις ειδικές οικονομικές ζώνες ανάπτυξης της Κίνας.

Σκοπός της αντιπροσωπείας είναι να γνωρίσει από πιο κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στις δυο χώρες, να ανταλλάξει γνώμες πάνω σε θεωρητικά, οικονομικά και άλλα προβλήματα, που έχουν και γενικότερη σημασία για το διεθνές κομμουνιστικό και εργατικό κίνημα.

Η αντιπροσωπεία θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 26 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ